Entradas para Festival Píndoles - ENTRADES DISSABTE 9 DE JUNY

Festival Píndoles - ENTRADES DISSABTE 9 DE JUNY

Información adicional

Festival Píndoles - ENTRADES DISSABTE 9 DE JUNY

  • 09 jun 2018
  • 20:00h (CEST) Europe/Madrid
  • Desde 4,00 €
  • Castell de Montjuïc, Barcelona mostrar mapa
Información del evento

Festival Píndoles - ENTRADES DISSABTE 9 DE JUNY

 

Aquest sol, hi és per a tots?

Drama.

Horaris: 20h, 21h, 22h i 23h.

La vida tranquil·la d’un home es capgira quan una bomba cau sobre casa seva. La Guardia Costiera Italiana i Les Forces Armades de Malta reben trucades de socors des d’una barcassa al mig del Mediterrani. Quina és la seva reacció? Espectacle creat lliurement a partir de les converses telefòniques filtrades pel diari L’Espresso el 2017, fragments de Mercè Rodoreda i la cançó Marxar de Guillem Ramisa.

Estrena  / Espectacle en català

 

A propósito del miedo a volar

Comèdia

Horaris: 20h, 21h, 22h i 23h.

Dramatúrgia: Jordi Diamant.

Sergio odia volar. Li té autèntic pànic...  Avui agafa un vol per tornar a casa després de 2 anys a Nova York.  Un retrobament inesperat i excitant a l'avió dispara la seva imaginació, la qual de vegades vola més alt que els mateixos avions.  Però... Què ens desperta la por?  ¿La realitat o les nostres fantasies?

Estrena / Espectacle en castellà.

 

Documento 17

Circ

Horaris: 20h, 21h, 22h i 23h.

Què és el públic per un espectacle o performance? Quants artistes som els seus servents, com una eina de reflexió, de divertiment, de provocació, d'identificació, etc. La dificultat que apareix entre el circ i el significat: el voler transmetre alguna cosa a través de gestos fora del comú, on l'habilitat pot sobrepassar el missatge o ser-ne l'únic contingut.

Espectacle sense text.

 

Jo, desconegut

Musical

Horaris: 20.30h, 21.30h, 22.30h, 23.30h.

Estrena / Espectacle en català

Què faries, si en el teu pitjor moment de frustració, just quan ets a punt de llençar la tovallola, se t’aparegués al teu escriptori de casa un missatge de salvació? I si aquesta carta, signada per algú altre, parlés de tu, com si et conegués de sempre? Jo, desconegut parla d’aquelles últimes oportunitats que ens donem quan ens rendim davant l’obsessió per la felicitat sense èxit.

 

La solitud de l’U

Drama

Horaris: 20.30h, 21.30h, 22.30h, 23.30h.

1 d’octubre de 2017. Esplanada davant d’una escola on s’està votant el referèndum d’independència. Una mestra i un policia mobilitzat a Catalunya es troben cara a cara. Ella decidida a protegir les urnes, ell decidit a impedir-ho. 

Estrena / Espectacle en català / Va formar part del cicle de lectures dramatitzades "En Procés" del Teatre Lliure

 

Parla’m

Comèdia

Horaris: 20.30h, 21.30h, 22.30h, 23.30h.

Una dona atrapada en la ficció d'una realitat ideal. Ell, guapo, molt guapo, potser massa guapo. I callat, molt callat, potser massa callat. Amor, silenci, soledat, Corte Inglés.

Estrena / Espectacle en català

 

También podría interesarte...