Entradas para Festival Píndoles - ENTRADES DIUMENGE 10 DE JUNY

Festival Píndoles - ENTRADES DIUMENGE 10 DE JUNY

Información adicional

Festival Píndoles - ENTRADES DIUMENGE 10 DE JUNY

  • 10 jun 2018
  • 18:00h (CEST) Europe/Madrid
  • Desde 4,00 €
  • Castell de Montjuïc, Barcelona mostrar mapa
Información del evento

Festival Píndoles - ENTRADES DIUMENGE 10 DE JUNY

Alex Barti

Titelles per a adults

Horaris: 18h, 19, 20h, 21h.

La inversemblant simbiosi entre manipulador i ninot fan que l'espectador pugui traspassar la frontera entre realitat i ficció. ¿No és potser Barti tan humà com Alex? I és que Barti, el complex titella, ¡és viu! La seva forma de moure parla per si mateix. Tot d'una ens mira, gesticula, mostra les seves dents, mou els seus dits, i el seu caràcter, les seves emocions, els seus canvis d'humor es reflecteixen amb tanta naturalitat a la cara de drap que no pots fer res més que emocionar-te. Els seus ulls sempre estan buscant noves oportunitats amb les quals fer sentir l'essència de la vida, l'alegria més genuïna, la innocència.

Espectacle sense text.

 

Arpenaz 4.1

Drama

Horaris: 18h, 19, 20h, 21h.

Cau la nit a la zona d'acampada, les proves de so han acabat, en un rotllana de cadires es prepara Aigua de València, una noia es maquilla i un noi no. De lluny només se sent el baix, i el bombo que a cada negra sacseja els fonaments d’una relació, de l’amor, del sexe, del món.

Estrena / Espectacle en català

 

Welcome to Berlín

Comèdia

Horaris: 18h, 19, 20h, 21h.

En Carles i la Berta estan en el millor moment de la seva relació. Tenen 27 anys i no viuen junts (no perquè no volen, sinó perquè no s’ho poden permetre). Però la Berta rep una beca per treballar 6 mesos a Berlín, i ara només tenen 24 hores per decidir si diuen bye bye a Barcelona o a la seva relació. Welcome to crisi de parella.

Estrena /Espectacle en català

 

Ambulantis

Multidisciplinar

Horaris: 18.30h, 19.30h, 20.30h, 21.30h.

Basat en un gran nombre d'entrevistes, "Ambulantis" és un projecte multidisciplinar escènic que desde l'any 2010 porta investigant entorn les persones quan es traslladen temporalment o permanentment del seu lloc d'origen. Una oda a les persones quan viatgen. Premi Inund'art 2011. "Teatre fet a mà" (José Henriquez, La Guía del Ocio). Presentat a la Fira de Tàrrega, el Museu de la Història de la Immigració de Catalunya i el Festival LOOP de Barcelona, entre d'altres.

Espectacle sense text.

 

El sopar. O de com ella sopa tota sola el dia de l'aniversari de la mort del seu pare

Drama

Horaris: 18.30h, 19.30h, 20.30h, 21.30h.

O de com ens intentem consolar criticant el capitalisme amb filosofia barata. O, fins i tot, de com ens auto-convencem amb frases apreses en llibres il.lustrats que ens allunyen i protegeixen de la colpidora veritat de la mort. O, potser, de com la carn, la sang i el dolor guanyen la batalla al llenguatge.

Estrena / Espectacle en català

 

La Inversemblant Peripècia d'en James Richards

Comèdia

Horaris: 18.30h, 19.30h, 20.30h, 21.30h.

Em dic James Richards. Una nit, tornant a casa, vaig quedar inconscient per culpa d’ensopegar d’un cau de conills. Quan vaig despertar estava a un món paral•lel. Com el nostre però en un altre plànol temporal o alguna cosa així. No recordo com hi vaig arribar, només el cau de conills enmig del no res. No em creieu? En tinc proves. Us prometo que és ben cert. No m’agraden gens les mentides. Us ho juro pels Beatles.

Estrena / Espectacle en català

También podría interesarte...