Event finished

Tickets for Festival Píndoles - ENTRADES DIVENDRES 8 DE JUNY

Festival Píndoles - ENTRADES DIVENDRES 8 DE JUNY

Additional info

Festival Píndoles - ENTRADES DIVENDRES 8 DE JUNY

  • 08 jun 2018
  • Castell de Montjuïc, Barcelona show map
Event information
Venda online tancada. La taquilla del festival obre a les 19.45h al Castell de Montjuïc.

Festival Píndoles - ENTRADES DIVENDRES 8 DE JUNY

Preus:

- Venda online: 4€ per espectacle.

- Venda a taquilla: 5€ per espectacle.

- Preu tr3sc, carnet jove i Òmnium Cultural: 3,50€ per espectacle.

És imprescindible bescanviar les entrades a la taquilla del festival (no cal imprimir-les, les pots ensenyar des del mòbil).

La venda online dels espectacles programats divendres 8 de juny acaba a les 23.59h del 7 de juny. La venda a taquilla s'obrirà el divendres a les 19.45h. 

AVÍS IMPORTANT: a taquilla només es podrà pagar en EFECTIU.

Cada espectacle dura 15 minuts. Per tant sí, tens temps de veure'n un en punt i el següent a dos quarts (està tot calculat ;))

En cas de pluja, reubicarem els espectacles situats en exteriors. No anul·lem res!

Hi ha aparcament gratuït (pàrquing públic) a 2 minuts del Castell. Cal venir amb temps i paciència (Montjuïc és un laberint!).

Divendres i dissabte, a partir de les 21.30h hi ha servei gratuït d’autobús llançadora (cada mitja hora, de pujada des de Plaça Espanya fins les 22.30h i de baixada cap a Plaça Espanya fins la 1h). Abans, pots agafar el bus 150 des de Plaça Espanya. Diumenge només n’hi haurà de baixada de 22h a 0.30h.

Vota el teu espectacle preferit a www.pindoles.com. La guanyadora, juntament amb les 3 seleccionades per un jurat, farà gira per El Maldà, Sala Flyhard i Teatre Tantarantana.

 

PROGRAMACIÓ 8 DE JUNY

 

Dos pájaros de un tiro

Drama

Horaris: 20h, 21h, 22h i 23h.

Tot passa entre una cel·la i un pis franc. El Trapi, el Moro i el Masfias tramen plans i trenquen pactes. El que pot semblar un acudit de camells ens convida a endinsar-nos en la fragilitat dels llaços d'amistat quan el narcotràfic es barreja amb la justícia i la premsa, amb més d'una sorpresa.

Estrena /Espectacle en castellà.

 

El Cruce

Manipulació d’objectes

Horaris: 20h, 21h, 22h i 23h.

 "El Cruce" narra la història d'una cruïlla que sembla no tenir sortida. Amb grans dosis de senzillesa i poesia visual, A2manos presenta un peça de teatre d'objectes sobre el coratge i la recerca d'alternatives. Substituint les paraules per un llenguatge molt particular i alhora molt universal: la manipulació de les peces d'un joc de tangram".

Espectacle sense text.

 

RRHH

Comèdia

Horaris: 20h, 21h, 22h i 23h.

Ens trobem als processos de selecció de personal del departament de Recursos Humans d'una gran empresa, a punt de presenciar la darrera entrevista del dia. Gràcies a un mecanisme especial, podrem descobrir quins pensaments s'amaguen darrere d'una entrevistada que vol el lloc de treball amb tota la seva ànima i una entrevistadora que ha de prendre una decisió que li pot canviar la vida per complet. 

Estrena / Espectacle en català.

 

Duel

Thriller.

Horaris: 20.30h, 21.30h, 22.30h, 23.30h.

El títol no porta a engany. Dos personatges anònims es troben en el que serà el passatge més decisiu de les seves vides: un duel. Un duel que serà al mateix temps verbal i esgrimístic, i també un viatge pels diferents referents mítics i cinematogràfics del duel d’honor. I será durant la consumació de l’enfrontament, a temps real, que anirem descobrint les veritables raons del greuge que originà el duel. 

Estrena / Espectacle en català.

 

Duérmete niño

Comèdia.

Horaris: 20.30h, 21.30h, 22.30h, 23.30h.

“Ja dormiu bé? Et dorm? Quina cara que fas, eh…Ui, i dorm amb vosaltres? I quan teniu temps per…”. Diuen que tenir fills et canvia la vida. Però, i si puguessis tirar enrera? I si algú tingués la clau per fer-ho? I si apretant un botonet ho puguessis parar tot? Tornar enrera, sense haver de donar cap mena d’explicació…

Estrena / Espectacle en català.

 

L’Article

Drama

Horaris: 20.30h, 21.30h, 22.30h, 23.30h.

Un jove redactor ha escrit un article bomba sobre el Procés. El director del diari no voldrà publicar-li. En la discussió saltaran espurnes que faran trastocar l’idealisme de l’un i el pragmatisme de l’altre. 

Estrena / Espectacle en català

 

Could be of your interest...