Event finished

Tickets for Grec 2018 - Our Death won't hurt anybody (Teatro Sentidos)

Grec 2018 - Our Death won't hurt anybody (Teatro Sentidos)

Additional info

Grec 2018 - Our Death won't hurt anybody (Teatro Sentidos)

Event information

Our Death Won't Hurt Anybody- Part 1

Inspirat lliurement en L'art de la guerra de Sunzi  

Tang Shu-wing Theatre Studio / Teatro de los Sentidos

Entre Barcelona i Hong Kong, dues companyies que treballen amb llenguatges escènics diversos ens parlen sobre la humanitat a partir de la naturalesa de la guerra. Ho fan prenent com a referència el clàssic de Sunzi.

Les llavors d'Our Death Won't Hurt Anybody es van plantar l'any 2015 durant una trobada entre Tang Shu-wing, director artístic del Tang Shu-wing Theatre Studio de Hong Kong, i Enrique Vargas, dramaturg i antropòleg del Teatro de los Sentidos de Barcelona. L'encontre, un workshop organitzat pel West Kowloon Cultural District de Hong Kong, va fer néixer el desig de col·laborar en un muntatge basat en la investigació sobre la humanitat, a partir de la intersecció entre la fiscalitat i els sentits; un treball que també havia d'explorar les connexions desconegudes entre imatges i narratives que no fossin ni lineals ni coherents, i que posés de manifest la importància de desfermar la imaginació dels espectadors. Tal com deia Schopenhauer: deixar que els espectadors completin ells mateixos l'última part del recorregut estètic.

Our Death Won't Hurt Anybody està basat lliurement en L'art de la guerra de Sunzi, un antic tractat de tàctiques militars que va ser escrit cap al segle V abans de Crist, quan molts dels regnes de la Xina actual estaven en conflicte permanent. Tant Tang com Vargas se sentien atrets per un text que els parlava de l'absurd i les contradiccions del món contemporani en el qual vivim.

Perquè la lluita és una constant en la nostra existència; des de les batalles que hem d'establir navegant entre les relacions que mantenim amb els qui ens envolten, fins a les guerres entre nacions i les nostres pròpies lluites internes. Inspirat lliurement en les deu principals tàctiques que apareixen en aquest clàssic xinès, Our Death Won't Hurt Anybody aprofundeix en el pensament que s'amaga darrere d'aquestes estratègies i reflexiona sobre la seva rellevància  en les situacions de la vida quotidiana a les quals hem de fer front. 

Our Death Won't Hurt Anybody és un encàrrec conjunt del Grec 2018 Festival de Barcelona i el West Kowloon Cultural District de Hong Kong en el qual col·laboren el Tang Shu-wing Theatre Studio i el Teatro de los Sentidos.  

 

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Dates: 6, 7 i 8 de juliol, a les 18h

Durada aproximada (en minuts): 270 min (inclou un entreacte)

Idioma: Espectacle en castellà, català, anglès i cantonès, amb sobretitulació en català 

Preu: 18 € / Preus reduïts per a menors de 30 anys, majors de 65 anys, aturats, família nombrosa i monoparental, titulars de la Targeta Rosa, del Carnet de Biblioteques, del carnet Tr3sc i del carnet RACC.

 

 

 

 

Could be of your interest...