Event finished

Tickets for Històries trencades - Fugim de les fronteres

Històries trencades - Fugim de les fronteres

Additional info

Històries trencades - Fugim de les fronteres

  • 12 may 2018
  • Teatre Principal de Badalona, Badalona show map
Event information

L'ONG Fugim de les fronteres organitza l'espectacle solidari HISTÒRIES TRENCADES al Teatre Principal de Badalona el pròxim 12 de Maig a les 19:00 h. 

L'espectacle explica la història de diferents persones refugiades que l'ONG va conèixer durant el seu projecte artístic i de cooperació als camps de refugiats de Polykastro, a Grècia. A través de la dansa, la poesia, el teatre i la música en directe, HISTÒRIES TRENCADES denuncia la passivitat europea davant la gran crisi humanitària al mar mediterrani. El públic veurà un escenari dividit en dos que mostrarà les vides paral·leles de personatges europeus per una banda i personatges d'origen sirià per l'altra. L'espectacle segueix l'evolució de la vida de les persones refugiades des de la seva infància, amb l'esclat de la guerra, i tot el procés de fugida en les condicions més dures fins a l'arribada als camps de refugiats d'Europa.

En aquest espectacle solidari, hi participen, entre d'altres, artístes com l'Ahmed Joudeh; ballarí Sirià que va plantar cara a l'estat Islàmic ballant sobre les ruines de Palmira. L'Ahmad Alhmanso; actor sirià refugiat que després d'un viatge molt dur, de perdre amics i família pel camí i d'una llarga espera en camps de refugiats, l'Ahmad ha complert el seu somni d'arribar a Barcelona i seguir formant-se com actor. El grup vocal UNA; Finalistes de l'últim OH HAPPY DAY de TV3. Des que va acabar el programa han fet centenars de concerts per tot Catalunya, incloent-hi una actuació al teatre Coliseum de Barcelona i una col·laboració al Liceu. Elles acompanyaran l'espectacle amb l'harmonia de les seves veus a cappella. La Mireia Zamora; la jove cantant i compositora gironina, que acaba de treure el seu primer disc, interpretarà el seu tema Silenci i crit, dedicat a les persones refugiades. I també, The Ground Sisters; Ballarines. Duet femení que barreja el claqué amb els moviments més urbans.

Que l’art sigui la veu de qui espera en silenci. Obriu les fronteres. Us estem esperant. 

 

 

 

Could be of your interest...