Evento terminado

Entradas para La botiga dels horrors

La botiga dels horrors

Información adicional

La botiga dels horrors

  • Del 22 sep al 21 oct
  • Teatre Sant Vicenç de Sabadell, Sabadell mostrar mapa
Información del evento

La botiga dels horrors 

En un barri obrer marginal hi ha la botiga de flors del senyor Mushnik. Una botiga tronada, vella i sense clients. L’amo amenaça als seus empleats Audrey i Seymour de tancar, però Seymour, el seu ajudant, ha comprat una estranya planta, la posen a l’aparador i fan una venda.

A partir d’aquest fet, la planta es converteix en el centre d’atenció de la botiga, del barri i de la ciutat. Seymour en té cura, l’alimenta com pot, i no és gens fàcil, perquè els gustos de la planta són força peculiars. La planta creix i creix, i canvia la vida de tots els que l’envolten. Els fa importants, millora el seu estatus social i econòmic, però tot té un preu i cal pagar-lo.

Howard Ashman, l’autor de l’enginyós llibret d’aquest musical tan divertit i entretingut, fa que ens qüestionem si les coses que desitgem no ens resulten moltes vegades massa cares, i no sols amb diners. També posa el focus damunt dels poderosos, aquestes empreses, polítics o personalitats que condicionen dia a dia la vida de tots nosaltres.

La música d’Allan Menken, magnifica, és el vehicle perfecte per aquest musical que esperem que us diverteixi, us faci riure, us doni una bona estona de lleure i, alhora, us faci reflexionar.

                                                         22, 23, 29 i 30 de setembre

6, 7, 13, 14, 20 i 21 d´octubre

 

dissabtes a les 10 de la nit

diumenges a les 6 de la tarda

 

Les entrades de La botiga dels horrors tenen un cost de 12€ . No et quedis sense entrades per veure aquest gran espectacle musical que presenta el Teatre Sant Vicenc. 

También podría interesarte...