Evento terminado

Entradas para LA CAPUTXETA VERMELLA I UN LLOP DIFERENT al Teatre del Raval

LA CAPUTXETA VERMELLA I UN LLOP DIFERENT al Teatre del Raval

Información adicional

LA CAPUTXETA VERMELLA I UN LLOP DIFERENT al Teatre del Raval

Información del evento

Prorrogat fins el 7 de gener!

Dissabtes a les 17h i diumenges a les 12h. Funcions especials de Nadals els dies 26, 27, 28 i 29 de desembre i 2, 3 i 4 de gener a les 18h. (No hi ha funció 23 ni 24 de desembre)

Preu taquilla: 10€

PREU PROMOCIONAL PER COMPRA ANTICIPADA: 9€

Durada: 1 hora

Idioma: Català / Castellà

Públic: A partir de 4 anys

 

SINOPSI

La història explica les peripècies d'una caputxeta adolescent que no s'adona dels perills que amaga el bosc, amb la intervenció d'un llop cubà que es considera diferent i que procedeix d'una família desestructurada i una àvia amb molt sentit de l'humor.

Un espectacle amb una crítica directa al temps que malbaratem en les noves tecnologies, la pèrdua de la comunicació real i amb un debat sobre si perdonar o no al llop. La versió respecta la màgia del conte original, però té un toc d'humor divertit i proper pensat per al gaudi del públic familiar.

FITXA ARTÍSTICA

Intèrprets: Elena Santiago García, Eva Camps, Yaneys Cabrera, Marc Arias, Víctor Blázquez i Joel Angelino

Música i text: Joel Angelino

Direcció: Joel Angelino

Decorats: Roser Puig

Traducció: Marga Puig

Producció: Joel Angelino 

 

SOBRE LA COMPANYIA:

El dia 11 de novembre s’estrenarà al Teatre del Raval el musical LA CAPUTXETA VERMELLA I UN LLOP DIFERENT, amb la participació dels actors Elena Santiago García, Eva Camps, Yaneys Cabrera, Marc Arias i Víctor Blázquez. La música, el text, la producció i la direcció són de Joel Angelino.

Joel Angelino, actor i director cubà que ha fixat la seva residència prop de Barcelona, té una àmplia experiència en teatre, cinema i televisió. Va ser coprotagonista de la premiada pel·lícula cubana “Fresa y chocolate”, nominada als premis Oscar de 1993 com a millor pel·lícula estrangera i l'any que ve farà vint-i-cinc anys de la seva estrena.

 LA CAPUTXETA VERMELLA I UN LLOP DIFERENT es va estrenar al Cine-Teatro Víctor de Santa Cruz de Tenerife fa ja vuit anys i ha realitzat més de cent funcions amb un gran èxit de públic a les set Illes Canàries, Miami i l'Havana. Aquesta versió en català i castellà té decorats de l'artista Roser Puig, traducció de Marga Puig i està interpretada íntegrament per un equip d'actors catalans, graduats majoritàriament a l’Institut del Teatre i l'escola Eòlia.

 

 

También podría interesarte...