Tickets for LA CAPUTXETA VERMELLA I UN LLOP DIFERENT al Teatre del Raval

LA CAPUTXETA VERMELLA I UN LLOP DIFERENT al Teatre del Raval

Additional info

LA CAPUTXETA VERMELLA I UN LLOP DIFERENT al Teatre del Raval

  • from 25 nov to 10 dec
  • from €9.00
  • Teatre del Raval, Barcelona show map
Event information

De l’11 de novembre al 10 de desembre

Dissabtes a les 17h i diumenges a les 12h

Preu taquilla: 10€

PREU PROMOCIONAL PER COMPRA ANTICIPADA: 9€

Durada: 1 hora

Idioma: Català / Castellà

Públic: A partir de 4 anys

60 minuts gratuïts al Pàrking Riera Alta (C/ Riera Alta 21), presentant l’entrada al teatre

 

SINOPSI

La història explica les peripècies d'una caputxeta adolescent que no s'adona dels perills que amaga el bosc, amb la intervenció d'un llop cubà que es considera diferent i que procedeix d'una família desestructurada i una àvia amb molt sentit de l'humor.

Un espectacle amb una crítica directa al temps que malbaratem en les noves tecnologies, la pèrdua de la comunicació real i amb un debat sobre si perdonar o no al llop. La versió respecta la màgia del conte original, però té un toc d'humor divertit i proper pensat per al gaudi del públic familiar.

FITXA ARTÍSTICA

Intèrprets: Elena Santiago García, Eva Camps, Yaneys Cabrera, Marc Arias, Víctor Blázquez i Joel Angelino

Música i text: Joel Angelino

Direcció: Joel Angelino

Decorats: Roser Puig

Traducció: Marga Puig

Producció: Joel Angelino 

 

SOBRE LA COMPANYIA:

El dia 11 de novembre s’estrenarà al Teatre del Raval el musical LA CAPUTXETA VERMELLA I UN LLOP DIFERENT, amb la participació dels actors Elena Santiago García, Eva Camps, Yaneys Cabrera, Marc Arias i Víctor Blázquez. La música, el text, la producció i la direcció són de Joel Angelino.

Joel Angelino, actor i director cubà que ha fixat la seva residència prop de Barcelona, té una àmplia experiència en teatre, cinema i televisió. Va ser coprotagonista de la premiada pel·lícula cubana “Fresa y chocolate”, nominada als premis Oscar de 1993 com a millor pel·lícula estrangera i l'any que ve farà vint-i-cinc anys de la seva estrena.

 LA CAPUTXETA VERMELLA I UN LLOP DIFERENT es va estrenar al Cine-Teatro Víctor de Santa Cruz de Tenerife fa ja vuit anys i ha realitzat més de cent funcions amb un gran èxit de públic a les set Illes Canàries, Miami i l'Havana. Aquesta versió en català i castellà té decorats de l'artista Roser Puig, traducció de Marga Puig i està interpretada íntegrament per un equip d'actors catalans, graduats majoritàriament a l’Institut del Teatre i l'escola Eòlia.

 

 

Could be of your interest...