Evento terminado

Entradas para LA GENT QUE EM VEU

LA GENT QUE EM VEU

Información adicional

LA GENT QUE EM VEU

  • 13 oct 2015
  • Desde 0,00 €
  • Teatre del Raval, Barcelona mostrar mapa
Información del evento

20a. MOSTRA DE TEATRE DE BARCELONA

LA GENT QUE EM VEU

TÍTOL LA GENT QUE EM VEU
CIA FRANCIS CIA
AUTOR ALBA MOYANO
INTÈRPRETS IVAN OTAOLA i JOAN SIRERA
DIRECCIÓ XAVI MORATÓ
IDIOMA/DURADA CATALÀ / 85 MINUTS
DATES 13 d’octubre a les 21h

 

SINOPSI

Un peculiar indigent és l’únic testimoni de l’assassinat que investiga un frustrat inspector de policia. La convicció del vagabund de no desvetllar-li el que va presenciar catalitza un estira-i-arronsa que acaba sacsejant les seves respectives visions del món, en un encontre que marca un punt i a part en les vides de tots dos.

 

También podría interesarte...