Event finished

Tickets for La Gran Pegatina en Cambrils

La Gran Pegatina en Cambrils

Additional info

La Gran Pegatina en Cambrils

Event information

Entrades per La Gran Pegatina a Cambrils

 • Data: 31 de Juliol de 2016
 • Hora:
  • Zona gastronòmica: de 20h a 2h, se puede acceder con la entrada del concierto.
  • El grup de rumba "Vergüenza Ajena" de Tarragona actuaran de teloners (21.30h)
  • Concert: 22:00h
  • Un cop finalitzat el concert es podrà accedir lliurement al Parc del Pinaret.
 • Lloc: Parc del Pinaret - Cambrils
 • Preu: 
  • Entrada Platea + Grada no numerada: 15€ + despeses de gestió.
  • PROMOCIÓ ESPECIAL: Entrada Platea + Grada no numerada: 20€ + despeses de gestió, entrada al concert més 8€ en consumicions (solament beguda) a la zona gastronòmica.
 • Menores de 16 años deben ir acompañados de un progenitor o tutor legal.

Entrades per La Gran Pegatina el diumenge 31 de Juliol de 2016.

La Pegatina segueix demostrant que no hi ha ningú millor que ells per reinventar-se any rere any i sorprendre el públic amb els seus espectacles. Després tretze anys de carrera, cinc discos al mercat i gairebé mil concerts visitant 24 països de tot el món, el grup de Montcada i Reixac presenta una gira molt especial per aquest 2016, LA GRAN PEGATINA-EUROPEAN TOUR.

A la formació original de set components La Pegatina se'ls sumen sis músics més, que enriquiran i donaran encara més força a la seva posada en escena. Dues coristes, una secció de vents, un guitarra i un violinista. Aquesta mega-banda de tretze músics oferirà una gira excepcional que visitarà diferents països d'Europa. A aquest all-star de luxe i inèdit al nostre país, també se li sumarà un Vj que il·lustrarà els concerts d'aquesta gira transformant l'escenari en un llenç.

Aquest format permetrà a La Gran Pegatina fer un repàs a tota la seva trajectòria discográfica reversionant les seves pròpies cançons i fent-les arribar a límits que no et pots ni imaginar. Sense dubte, aquest és el directe més explosiu de la seva trajectòria. La nit del 31 de juliol al Parc del Pinaret tens una cita amb aquest espectacle!

Zona gastronómica

El Festival contará un año más con una zona gastronómica al aire libre, en la que degustar diferentes creaciones, antes de cada concierto. Dos horas antes de los espectáculos, este espacio estará abierto al público. Al finalizar, el Parc del Pinaret se convertirá en un espacio chill out.

IMPORTANTE

No está permitida la entrada de bebidas ni comida al recinto.

Los menores de 16 años hauan ir acompañados de un progenitor o tutor legal. El ticket de entrada es obligatorio a partir de los 2 años de edad.

No está permitida la entrada de cascos y / o grandes mochilas a los conciertos. El festival facilitará una consigna para poder dejarlos.

El festival facilitará un espacio y parking para minusválidos.

Les entrades per La Gran Pegatina a Cambrils tenen un preu de 15€ + despeses de gestió.

Could be of your interest...