Event finished

Tickets for La Sección al Teatre Josep María de Sagarra

La Sección al Teatre Josep María de Sagarra

Additional info

La Sección al Teatre Josep María de Sagarra

Event information

La Sección: Mujeres En El Fascismo Español al Teatre Josep María de Sagarra

La Sección: Mujeres En El Fascismo Español el pròxim diumenge 18 de març de 2018 a les 19:00 hores al Teatre Josep María de Sagarra.

Mujeres en el fascismo español.

«Amb prou feines s’han destacat noms femenins amb la mateixa autoritat que la dels seus companys masculins. El mateix ocorre amb la història més recent d’Espanya. Les vençudes van quedar silenciades i esborrades del mapa, però els va passar el mateix a les vencedores de la guerra i el franquisme. A la Història, aquesta que s’escriu amb majúscules, no li importen els bàndols i insisteix tenaç a convertir en éssers invisibles a les dones».

Enfront de la visió purament androcèntrica que se’ns ha transmès sobre la guerra i la dictadura, amb La Sección hem volgut presentar aspectes que van tenir una importància cabdal en l’esdevenir de les vides de tantes dones les vides de les quals van ser marcades per unes imposicions educatives, polítiques, religioses i de gènere que van tenir un calat profund en la societat espanyola del moment. 

Així doncs, ens centrem en la figura de Pilar Primo de Rivera, Mercedes Sanz-Batxiller i Carmen Polo a través de l’evolució de la Sección Femenina. Des del discurs inaugural de la Falange espanyola, recorrem la història del dia a dia de les nostres mares i àvies per entendre molts aspectes que encara hi ha a en la memòria.

Teatre sobre dones. Escrit, dirigit i interpretat per dones.

Entrades per La Sección: Mujeres En El Fascismo Español al Teatre Josep María de Sagarra

Les entrades per La Sección: Mujeres En El Fascismo Español el pròxim diumenge 18 de maç de 2018 a les 19:00 hores tenen un preu de 15 euros + despeses de gestió. No et quedis sense entrades!