Evento terminado

Entradas para LEHMAN TRILOGY

LEHMAN TRILOGY

Información adicional

LEHMAN TRILOGY

  • 06 may 2017
  • Teatre Joventut - Sala A, Hospitalet de Llobregat (L') mostrar mapa
Información del evento

Entrades per Lehman Trilogy al Teatre Joventut. 

 

Autor,  Stefano Massini 

traducció,  Carles Fernández Giua  

direcció,  Roberto Romei

 

Intèrprets:

Rubèn de Eguía - Robert

Òscar Muñoz - Emanuel

Santi Ricart - Henry 

Jordi Rico - Mayer

Jacob Torres - Herbert

David Vert – Philip

 

Sis actors, els quals, des del meu punt de vista, semblen conjurats a assolir una excel·lència interpretativa, del tot excepcional".Joan-Antón Benach, La Vanguardia

 

“Lehman Trilogy debería ser materia de estudio en las escuelas de negocios”.Sergi Doria, ABC

 

Són set meravelles. Una meravella de text enganxadís. Una meravella d'intèrprets. Una meravella de posada en escena. Una meravella de direcció afinadíssima".Andreu Sotorra, Recomana. cat

 

Un èxit internacional que retrata la història de Lehman Brothers, el banc d'inversió nord-americà que va desencadenar la crisi econòmica, ètica i social més greu dels últims 80 anys. 

 

Lehman Trilogy explica la història de la companyia Lehman Brothers, des de l'arribada el 1844 a la ciutat de Nova York de Henry Lehman, un jueu alemany que buscava fortuna, fins a la caiguda del que era un dels bancs d'inversió més grans del moment, el 2008.  L’espectacle traça la vida de tres generacions Lehman, recorrent la història del capitalisme modern des de l'intercanvi de béns fins al deliri contemporani, d'ordinadors que compren i venen en fraccions de segon, passant per la mediació comercial, la borsa o la globalització.

 

L’espectacle fa èmfasi en la deshumanització constant que afecta el món econòmic i polític en nom de l'augment del benefici. El segle XX ha estat una cursa sense sentit cap a no se sap on, cada vegada més ràpida, amb menys regles i més desconnectada del món real i les seves estructures i necessitats. Una cursa que va desembocar en una crisi financera mundial i ha provocat una recessió de la qual encara en patim els efectes.

 

Espectacle en català

 

Durada aproximada: 2 hores i 55 minuts amb entreacte.

 

Entrades per "Lehman Trilogy" el 6 de maig de 2017

Les entrades per "Lehman Trilogy" tenen un preu de 20€ més despeses de gestió

 

 

También podría interesarte...