Event finished

Tickets for La lleugeresa i altres cançons

La lleugeresa i altres cançons

Additional info

La lleugeresa i altres cançons

  • 02 feb 2019
  • Teatre Municipal l'Ateneu d'Igualada, Igualada show map
Event information

La lleugeresa i altres cançons a Igualada

La lleugeresa i altres cançons al Teatre Municipal l'Ateneu d'Igualada el dissabte 2 de febrer de 2019 a les 21:00 hores.

La lleugeresa i altres cançons

Teatre Nu 

Text: Ivan Benet i Víctor Borràs. Direcció: Ivan Benet. Intèrpret: Aida Oset. Música original: Aida Oset. Escenografia: Clàudia Vilà. Disseny de llums: Ganecha Gil Gracia.  Vestuari: Maria Armengol.  Disseny de so: Guillem Llotje. Músics de ‘Don’t ask me why’: Pablo Yupton, Roger Giménez, Pablo Campos. Ajudant de direcció: Víctor Borràs. Producció executiva:  Maria Hervàs. Producció: La Casa del Teatre Nu. Comunicació: Gerard Palomas. Fotografia: Carla Oset.

Què tenen en comú el filòsof francès Gilles Lipovetsky i una infermera que canta?

Una infermera ha hagut de deixar la feina: tancada a casa seva es mira al mirall i no es reconeix. A poc a poc, descobrirem que per la seva vida -com per la nostra- floten constantment la idea de lleugeresa, l’alliberament de lligams, la provisionalitat, el núvol, la virtualitat... Els errors i les decisions del passat es converteixen en pesantor rigorosa que només la música calmarà. Què va passar el dia D a l’hora H?

Es pot fer un espectacle a partir de l’obra d’un filòsof? Poden les idees crear acció, música i imatges? L’obra de Lipovetsky és plena d’exemples, d’anàlisi de situacions que han esdevingut paradigmàtiques de la nostra existència i que de ben segur es poden traduir en situacions, paraules i actes que siguin teatrals.  El talent d’Ivan Benet i Aida Oset ajudarà a fer possible un espectacle a mig camí entre el monòleg, el musical i el cabaret.

  

Entrades per La lleugeresa i altres cançons a Igualada

Les entrades per La lleugeresa i altres cançons al Teatre Municipal l'Ateneo de Igualada tenen un preu desde 12€ + despeses de gestió.

¡No et quedis sense entrades!

 

 

Could be of your interest...