Evento terminado

Entradas para La visita de la vella dama a Igualada

La visita de la vella dama a Igualada

Información adicional

La visita de la vella dama a Igualada

  • 08 abr 2018
  • Teatre Municipal l'Ateneu d'Igualada, Igualada mostrar mapa
Información del evento

La visita de la vella dama a Igualada

La visita de la vella dama al Teatre Municipal l'Ateneo de Igualada o pròxim diumenge 8 de abril de 2018 a les 19:00 hores.

Clara Zachanassian torna a la seva ciutat natal, Güllen, per tancar una ferida oberta fa quaranta-cinc anys. Durant aquest temps, ella s’ha enriquit i, curiosament, la ciutat ha caigut en la misèria. Els gullenencs l’esperen il·lusionats, sobretot l’Alfred Ill, el seu amor de joventut. Tots tenen l’esperança que la Clareta els tregui de la ruïna, però ningú no dona res a canvi de res.

 

La mítica companyia igualadina de teatre familiar, Farrés Brothers i cia, celebra 15 anys dalt dels escenaris endinsant-se en el tenebrós i adult univers de Friedrich Dürrenmatt. Ho fa, però, sense perdre la seva essència: amb un espectacle ple d’humor negre, cinc actors, dos músics i una pila de titelles. 

 

Espectacle finalista del Premi Quim Masó 2016.

 

Entrades per La visita de la vella dama a Igualada

 

Les entrades per La visita de la vella dama al Teatre Municipal l'Ateneo de Igualada o pròxim diumenge 8 de abril de 2018 a les 19:00 hores tenen un preu desde 15 euros + despenses de gestió.

 

¡No et quedis sense entrade!

 

  

También podría interesarte...