Evento terminado

Entradas para Mal Martinez

Mal Martinez

Información adicional

Mal Martinez

  • 28 abr 2017
  • Teatre Joventut - Sala A, Hospitalet de Llobregat (L') mostrar mapa
Información del evento

Entrades per Mal Martinez al Teatre Joventut

Data: Divendres 28 d’abril

Horari: 20:30h

Preu: 18€ + despeses de gestió

Espectacle recomanat a partir de 12 anys

Espectacle en català i castellà

 

Entrades per Mal Martinez, el Divendres 28 d’abril al Teatre Joventut

Mal Martinez - En desconcert

  • Direcció, Miguel Casamayor i Marta Pérez
  • Amb Marc Martínez

He fet de presentador, d’actor, de músic, de clown, de cantant, de director, d’extra, de paleta... Les he vist de tots colors... i de totes les mides. He fet camí, he fet via. He voltat, he fet gires, he viatjat a les profunditats abismals de la meva memòria afectiva i sensitiva. He rigut molt de veritat. He plorat molt de mentida. He tingut 400 noms i he memoritzat tantes tonteries! M’ho he passat molt i molt bé. He tingut sempre uns espectadors fets a mida. He triomfat bastant, no em queixo. He signat autògrafs per les vostres germanes, amigues i veïnes. He tastat las mieles... me he dormido en los laureles. M’he guanyat força bé la vida. I he fet gairebé sempre allò que m’ha donat la gana. (Riu.) Però aquests darrers anys de crisis... de vaques flaques, de rellotges... de reflexió i esperança... vamos, de passar-les putes!... m’han servit, personalment, per adonar-me que el que jo volia realment era tornar a la casella de sortida!... Voluntàriament. Tornar a sortir sol a l’escenari buit, com el primer dia... sense quarta paret ni mètodes ni artifici, sense personatge... SOLO ANTE EL PELIGRO! Amb la llum d’un canó a la cara i la meva guitarra cadete en bandolera! Ole. I amb els meus acudits, els meus jocs de paraules i les meves històries... 

 

 

También podría interesarte...