Tickets for Martita de Graná: Mi Padre Flipa en Santa Coloma de Gramenet

Martita de Graná: Mi Padre Flipa en Santa Coloma de Gramenet

Additional info

Martita de Graná: Mi Padre Flipa en Santa Coloma de Gramenet

Event information

Martita de Graná: Mi Padre Flipa a Santa Coloma de Gramenet

Martita de Graná: Mi Padre Flipa actuarà al Teatre Josep María de Sagarra de Santa Coloma de Gramenet el pròxim dissabte 26 d'octubre de 2019 a les 21:00 hores.

Martita de Graná, una de les influencers més mediàtiques i divertides actualment es  “echa palante” i es llança als escenaris de les millors sales i teatres d'Espanya. És tan gran el seu èxit que el seu pare encara no s'ho creu; d'aquí el nom del seu show “Mi padre flipa”. Si t'agraden el que explica en els seus vídeos i, sobretot, com ho explica no et perdis l'oportunitat de veure-la en directe i gaudir de la seva desenvoltura a la teva ciutat.

I és que en realitat tot va començar per culpa d'aquesta terra i d'una pregunta: ¿Qué tiene Granada? Així començava un vídeo que es va fer viral i amb el qual, Martita Martínez García va explicar en una mica més de dos minuts tots els aspectes que fan de la ciutat de l'Alhambra un lloc únic. Les seves tapes, la 'milnow', Sierra Nevada, l'Albaicín, l'Alhambra, el Granada CF, la gent jove a l'hivern, la diversió o les universitats van ser algunes de les bondats que Martita de Graná va explicar al món.

 

 

Entrades per Martita de Graná: Mi Padre Flipa al Teatre Josep María de Sagarra

Les entrades per Martita de Graná: Mi Padre Flipa a Santa Coloma de Gramenet tenen un preu de 18 euros + despeses de gestió. 

¡No et quedis sense entrades!

 

Could be of your interest...