Event finished

Tickets for El Metge de Lampedusa en Santa Coloma de Gramenet

El Metge de Lampedusa en Santa Coloma de Gramenet

Additional info

El Metge de Lampedusa en Santa Coloma de Gramenet

Event information

El Metge de Lampedusa a Santa Coloma de Gramenet

El Metge de Lampedusa actuarà al Teatre Josep María de Sagarra de Santa Coloma de Gramenet el pròxim dissabte 5 d'octubre de 2019 a les 21:00 hores.

El Metge de Lampedusa és en Pietro Bartolo, ell és l’únic metge que viu permanent a aquesta illa. L’ espectacle parteix de Llàgrimes de sal, un llibre que narra la historia d’aquest doctor a Lampedusa, explica diverses histories i anècdotes que ha viscut durant els últims 26 anys a l’Illa intentant salvar a tots els emigrants que hi arriben. Xicu Masó es posa a la pell del doctor Bartolo per explicar i per fer-nos entendre la necessitat real que hi ha de que aquesta catàstrofe arribi al màxim de gent possible. 

Des de la seva consulta ens explicarà històries que ell desgraciadament ha hagut de viure en primera persona. 

En els últims 20 anys han arribat més de 400.000 d’emigrants i es calcula que uns 15.000 malau-radament han perdut la vida intentant arribar a Europa. I és que quan parlem d’emigrants costa donar-los una identitat, consi-derar-los persones i no xifres. És per això que el doctor Bartolo no en vol parlar de xifres, vol parlar de persones, persones reals, que ell ha conegut amb nom i cognom, i que probablement no oblidarà mai.

 

 

Entrades per El Metge de Lampedusa al Teatre Josep María de Sagarra

Les entrades per El Metge de Lampedusa a Santa Coloma de Gramenet tenen un preu de 18 euros + despeses de gestió. 

¡No et quedis sense entrades!

 

Could be of your interest...