Event finished

Tickets for Mi gran obra - Festival IF Barcelona

Mi gran obra - Festival IF Barcelona

Additional info

Mi gran obra - Festival IF Barcelona

  • From 10 nov to 28 nov
  • From €0.00
  • Arts Santa Mònica, Barcelona show map
Event information

Entrades per a Mi Gran Obra - Festival IF Barcelona:

 

  • Artista: David Espinosa

  • Data: del 10 al 14 i del 24 al 28 de novembre 2015 

  • Hora: 20:30h (menys el 13 i 14 de novembre a les 19:30h)

  • Recinte: Arts Santa Mónica

  • Preu: 10€ més despeses de gestió

  Sí quieres asistir a la trilogía de obras completa (Mi Gran Obra, Much ado about nothing y La Triste Figura) puedas adquirir tu abono aquí

 

 

David Espinosa ens ensenya l’obra que faria si tingués un pressupost il·limitat i no li calgués estalviar despeses. Si pogués portar 300 actors a escena, una banda de rock, una orquestra militar, animals, un helicòpter... Tots aquests elements els utilitza, però amb un petit matís: ens els ensenya a escala 1:87.

En altres paraules: l’espectacle presenta una maqueta interactiva, poblada de personatges minúsculs que proposen accions als visitants. Una utopia pensada en gran i feta en petit. A Mi gran obra, Espinosa converteix la necessitat en virtut i juga amb la precarietat, situant la falta de recursos al centre del debat.

Primera part de la “Trilogía del Monigote”, amb la què David Espinosa es qüestiona la idea de representació a partir de la investigació dels límits d’allò teatral i manipulant els elements de l’equació escènica. Amb mètodes precaris i low tech, planteja jocs formals dels quals sorgeixen narratives diverses que donen a cada espectacle caràcter i format múltiple, lluny de les etiquetes, sempre a mig camí entre les arts visuals, la dansa i el teatre.

 

David Espinosa (Elx, 1976). Llicenciat en interpretació textual per l’ESAD de València, treballa com a intèrpret en espectacles de teatre i dansa d’Àlex Rigola, Sergi Faustino, Mal Pelo i Osmosis Cie., entre altres. L’any 2006 forma, juntament amb África Navarro, l’associació El Local Espacio de Creación, amb la qual han creat els espectacles Mi gran obra (2012), Desconcierto nº 1 para teclado y fracasado (2011), La procesadora (2010), entre altres. Aquests treballs s’han presentat a festivals com el NET de Moscou, FIT Festival Lugano, Biennal de Venècia, Escena Contemporánea de Madrid, TNT de Terrassa, Casa Encendida de Madrid, etc.

Could be of your interest...