Evento terminado

Entradas para Microteatre. Espai en Off,a l'espai Maragall Gavà

Microteatre. Espai en Off,a l'espai Maragall Gavà

Información adicional

Microteatre. Espai en Off,a l'espai Maragall Gavà

Información del evento

Presentem la segona edició d’Espai en Off. Una nova edició amb quatre històries de microteatre.

 

Don’t stop the music

La Marta i la Sofia són dues fantasmes que no poden sortir de la sala. No recorden què els ha passat. Anys abans hi feien un espectacle musical però una nit no va venir públic i l’endemà estàvem mortes. La Sofia només vol continuar tocant les seves cançons però la Marta no pot deixar de fer-se preguntes i de pensar en l’Enric, el director. Necessita saber què ha passat.

Dramatúrgia i direcció: Rosa Molina.

Intèrprets: Mar Esteban i Núria Sanmartí.

Gènere: Comèdia amb música.

 

Retornats

Una mare i un fill, no poden parlar de qualsevol cosa? Si el fill té feina i la mare té deliris i demència la conversa es pot tornar tensa. Una petita tragicomèdia en forma de bucle, que parla de les absències i del sentiment de culpa.

Dramatúrgia i direcció: Carles Solsona.

Intèrprets: Nati Ribé i Carles Solsona.

Gènere: Tragicomèdia.

 

Hem perdut la flama 

En un refugi inhòspit a la fi del món, dos homes lluiten per la seva supervivència. Sense sol i sense lluna, sense llenya per fer foc, sense aliment, només els queda la música i la companyia mútua. El que no saben és que, si es volen salvar, hauran d’emprendre un viatge sense retorn, un camí ple de renúncies, per tal de recuperar “la flama” que han perdut.

Dramatúrgia i direcció: Martí Gallén.

Intèrprets: Joan Martínez Vidal i Eloi Sánchez Palau.

Gènere: Ciència- ficció / Humor Negre.

 

Mi revolución

Revolución del latín revolutio “una vuelta”. Cambio o transformación radical respecto al pasado inmediato. Los cambios revolucionarios tienen consecuencias trascendentales y suelen percibirse como súbitos y violentos, ya que se trata de una ruptura del orden establecido.

Lucie vive una autentica revolución en su vida, dada por una serie de cambios que se producen en muy poco tiempo. Estos cambios ponen al borde del abismo sus emociones…sin embargo…¿será Lucie capaz de darle “una vuelta” a su situación?

Dramatúrgia y dirección: Dani Miras.

Intérpretes: Helga Martin.

Género: Monólogo dramático.

 

Preu: 8 € (accés a les quatre històries).

También podría interesarte...