Event finished

Tickets for Mostra Set de Teatre

Mostra Set de Teatre

Additional info

Mostra Set de Teatre

  • From 15 jun to 17 jun
  • Teatre Principal Terrassa (CAET), Terrassa show map
Event information

Obres de la mostra “Set de Teatre”

 

Divendres 15 de juny

21:00h “Per la mort de Déu!”és una producció formada per dues comèdies d'un sol acte  deWoody Allen: “La Mort” i  "Déu". L'originalitat, la reflexió, l'absurd i l'humor negre típic de Allen, apareixen en les dues obres tot i que són independents l'una de l'altra.

 

Dissabte 16 de juny

16:30h “M’agrades a les fosques” de Rosa Ponsarnau, una comèdia original i diferent al voltant de cinc històries paral·leles carregades de sorpreses inesperades.

19:00h “Bodas de Sangre” de Federico Garcia Lorca. Drama que gira entorn la vida i la mort d'una manera arcana i ancestral, en la qual figuren mites, llegenda i paisatges que introdueixen a l’espectador en un món d'ombrívoles passions que deriven en la gelosia, la persecució i en el tràgic final: la mort.

21:30h “Qui té por de Virginia Woolf?”d’Edward Albee.  Àcida crítica a l’anomenat American Way of life, l’estil de vida americà plantejat com a paradigma de progrés i de model de societat.

 

Diumenge 17 de juny

11:30h “El mercader de Venècia”adaptació del text de William Shakespeare. Tragicomèdia on l’avarícia, l’amor i la venjança lluiten en una Venècia regida per les lleis protectores de la seva societat cristiana.

17:00h “En Portada”comèdia de creació pròpia. Chicago, l’alcalde està convençut que guanyarà les pròximes eleccions gràcies a l’execució d’Emily Morgan, qui espera a la presó per ser penjada desprès de matar a trets a un policia negre de la ciutat.

19:30h “Cansalada cancel.lada” de Gerard Vázquez. Comèdia de dos personatges fracassats (un actor i un director) que no aconsegueixen tirar endavant res del que es proposen. Amb humor absurd, personatges quotidians i situacions Becketianes, aquesta obra ens fa reflexionar sobre la importància que té posar dedicació i amor a tot el que fem diàriament.