Event finished

Tickets for Much ado about nothing - Festival IF Barcelona

Much ado about nothing - Festival IF Barcelona

Additional info

Much ado about nothing - Festival IF Barcelona

  • From 12 nov to 14 nov
  • From €0.00
  • Arts Santa Mònica, Barcelona show map
Event information

Entrades per a Much ado about nothing - Festival IF Barcelona:

 

Artista: David Espinosa

Data: 12, 13 i 14 de novembre 2015 

Hora: 21:00h

Recinte: Arts Santa Mónica

Preu: 12€ més despeses de gestió

 

  Sí quieres asistir a la trilogía de obras completa (Mi Gran Obra, Much ado about nothing y La Triste Figura) puedas adquirir tu abono aquí

És possible representar Hamlet, Macbeth, Othello, El rei Lear, Romeu i Julieta, Antoni i Cleòpatra, La tempesta, Enric V, Ricard III i El somni d’una nit d’estiu en un sol espectacle?

 
David Espinosa ho ha fet en la seva versió més arbitrària, efectista, artificial i buida de les obres completes de William Shakespeare. Una delirant obra visual que especula amb les convencions d’espectacularitat a través de figures i objectes carregats d’aventures, amor, luxúria, guerra, tragèdia i poder. Un joc irònic de llums i obres amb nombroses referències al cine, el còmic, les arts plàstiques i a la pròpia història del teatre.

Much ado about nothing -Molt soroll per no res, segona part de la “Trilogía del Monigote”, aprofundeix en el teatre d’objectes per fer una crítica a les obres faraòniques carregades d’ornaments però buides de contingut. Així, Espinosa ha creat una obra que és pura forma, només envoltori, perquè intuïa que aquesta absència acabaria generant un contingut o una reflexió més interessant i profunda que si tractava d’escenificar tot aquest discurs.

Amb la "Trilogía del monigote", David Espinosa es qüestiona la idea de representació a partir de la investigació dels límits d’allò teatral i manipulant els elements de l’equació escènica. Amb mètodes precaris i low tech, planteja jocs formals dels quals sorgeixen narratives diverses que donen a cada espectacle caràcter i format múltiple, lluny de les etiquetes, sempre a mig camí entre les arts visuals, la dansa i el teatre.

Creació, direcció i interpretació: David Espinosa
Col·laboració en la direcció: Àfrica Navarro
Espai escènic i il·luminació: David Espinosa / Aire
Música i so: Santos Martínez / David Espinosa
Vídeo: Diego Dorado / David Espinosa
Imatge: Anne Van Heelvort / Diego Dorado
Distribució i Producció executiva: Marta Oliveres / MOM-El Vivero
Producció: El Local Espai de Creació / Festival "Clásicos en Alcalá" / CAET Terrassa
Amb el Suport del Departament de Cultura-Generalitat de Catalunya

Could be of your interest...