Evento terminado

Entradas para Othelo a L'Hospitalet

Othelo a L'Hospitalet

Información adicional

Othelo a L'Hospitalet

  • 08 abr 2018
  • Teatre Joventut - Sala A, Hospitalet de Llobregat (L') mostrar mapa
Información del evento

Othelo a L'Hospitalet

Othelo se celebrarà al Teatre Joventut el pròxim diumenge 8 d'abril de 2018 a les 19:00 h.

“Siempre Shakespeare. Lo cómico es trágico y tan trágico que es cómico, o lo que somos capaces de hacer por odio y celos”.

Quatre actors, especialistes en teatre físic, el clown i el burlesc, interpreten la famosa tragèdia de William Shakespeare, Othelo.

Amb una posada en escena totalment despullada de realisme quotidià, el joc físic i el vers del mestre anglès s’enfronta i complementa amb un llenguatge lúdic, hilarant i absurd. Respectant el text de Othelo, la seva poesia i tensió dramàtica, aprofundeixo en les intencions dels personatges a través del gag còmic generant una sinistra ironia en la tragèdia. Investigo, sense solemnitat, la relació entre lo tràgic i lo còmic, com les claus del teatre clàssic i contemporani.

Othelo es actual i em qüestiona sobre: l’amor,la lleialtat, el racisme, l’ambició, la violència, l’enveja, els gelos, la fredor científica. Què és per a nosaltres un negre, un mentider, i la venjança?

Othelo és un miratge malèfic en el que apropant-te no veus més que sorra. O la teva pròpia tragicomèdia.

(Gabriel Chamé Buendía)

Espectacle en castellà

Entrades per Othelo a L'Hospitalet

Les entrades per Othelo a L'Hospitalet el pròxim diumenge 8 d'abril de 2018 a les 19:00 h al Teatre Joventut tenen un preu de 15 euros + despenses de gestió.

¡No et quedis sense entrades!

 

 

También podría interesarte...