Evento terminado

Entradas para Un pedacito de mí a Igualada

Un pedacito de mí a Igualada

Información adicional

Un pedacito de mí a Igualada

  • 04 mar 2018
  • Teatre Municipal l'Ateneu d'Igualada, Igualada mostrar mapa
Información del evento

Un pedacito de mí a Igualada

Un pedacito de mí al Teatre Municipal l'Ateneu de Igualada o pròxim diumenge 4 de març de 2018 a les 19:00 hores.

L’actriu igualadina Neus Sanz ens explica una història íntima i personal en forma de monòleg. La Neus s’inicià en el món del teatre amb la companyia La Cubana i hem pogut gaudir del seu treball a sèries de televisió com: Casi perfectos, Los hombres de Paco, El Barco, B&B, Águila Roja o a Volver de Pedro Almodóvar.

Un pedacito de mi neix amb la història que amaga la foto que sosté ella al cartell de l’obra. Es tracta d’una foto en blanc i negre on es pot veure una nena (Neus quan era petita), dins d’una paperera. Un dia va explicar la història d’aquesta foto a una amiga, la qual li va dir que tant aquesta història com totes les que sempre explica servirien per a un monòleg de comèdia, on tothom pogués gaudir de les seves esbojarrades històries i les de la seva família. Històries quotidianes que poden passar a qualsevol, explicades des d’una perspectiva totalment còmica. Diuen que és una muntanya russa d’emocions.

 

IMPORTANTE: Espectacle a partir de 16 anys

Entrades per Un pedacito de mí a Igualada

Les entrades per Un pedacito de mí al Teatre Municipal l'Ateneu de Igualada o pròxim diumenge 4 de març de 2018 a les 19:00 hores tenen un preu desde 12 euros + despenses de gestió.

¡No et quedis sense entrade!

 

También podría interesarte...