Evento terminado

Entradas para PERESONAL amb Pere Rafart

PERESONAL amb Pere Rafart

Información adicional

PERESONAL amb Pere Rafart

Información del evento

Guanyador del 1r Premi Nacional d'Ilusionisme d'Espanya 2017 en la categoria de Màgia de Prop i Premiat com a Mag de l'Any 2017 per la SEI (Sociedad Española de Ilusinismo).

En Pere surt dels 4 portals de la seva Solsona natal per degenerar amb el seu il·lusionisme d'autor còmic. Quan tenia 25 anys va deixar una feina fixa en una multinacional per viure de la màgia i pagar autònoms, dos anys i mig després encara sobreviu. 

La seva mare espera impacient que fracassi per dir-li: "ja t'ho deia jo, carallot!"

En aquest espectacle disfrutareu de la màgia més propera amb en Pere Rafart, un show còmic que no deixa indiferent a ningú, ideal per a passar una estona de riures màgics!

La màgia més humorística a El Rei de la Màgia amb en Pere Rafart!

_____________

 

Ganador del 1r Premio Nacional de Ilusionismo de España 2017 en la categoria de Magia de cerca y Premiado como Mago del año 2017 por la SEI (Sociedad Española Ilusionismo).

Pere sale de los 4 portales de su Solsona natal para degenerar en su ilusionismo de autor cómico. Cuando tenia 25 años dejó un trabajo fijo en una multinacional para vivir de la magia y pagar autónomos, dos años y medio después todavia sobrevive.

Su madre espera impaciente que fracase para decirle: "Ya te lo decia yo, 'carallot'!"

En este show disfrutaréis de la magia más próxima con Pere Rafart, un show cómico que no deja indiferente a nadie, ¡ideal para pasar un ratito de risas mágicas!

¡La magia más humorística a El Rei de la Màgia con Pere Rafart!

 

También podría interesarte...