Event finished

Tickets for Quina Odissea! - Mostra de Teatre 2019

Quina Odissea! - Mostra de Teatre 2019

Additional info

Quina Odissea! - Mostra de Teatre 2019

  • 16 jun 2019
  • Teatre Joventut - Sala B, L'Hospitalet de Llobregat show map
Event information

Quina Odissea! a L'Hospitalet

L'obra de Quina Odissea! dentro de la Mostra de Teatre 2019 de L'Hospitalet al Teatre Joventut (Sala B) passarà per la ciutat de L'Hospitalet el pròxim diumenge 16 de juny de 2019 a les 19:00 h. 

Creació col·lectiva del grup. Textos d’Homer, Dante, Kafka i Cavafis

Direcció: Joana Romero

Vestuari i escenografia : tot el grup

Coordinació : Àngels Amorós/Carme Llitjós

 

Intèrprets:

Jordina Barbany , Roger Barbany, Emilio Becerra, Jordi Bonet, Ainhoa Castillo, Andrea Lozano, Esther Martínez, Naïl Molina. Blanca Perdiguer, Laia Rodríguez, Noa Rodríguez, Dani Sáez, Míriam Sanmartí , Laia Virgili. 

 

L’Odissea d’Homer recull tota una sèrie d’episodis, més aviat desgraciats,  que pateix l’heroi grec Ulisses (Odisseu en grec), després de la guerra de Troia, tot tornant a la seva pàtria, l’illa d’Ítaca. Els membres del nostre grup han triat els fragments  més significatius d’aquesta obra clàssica pel seu sentit universal i de tots els temps, fusionats amb textos d’autors de diverses èpoques (Dante, Kafka, Cavafis), que reflexionen sobre el valor dels personatges i de les dificultats que els toca superar.

 

Espectacle en català

Durada: 60 ‘

 

Entrades para l'obra de Quina Odissea! a la Sala B del Teatre Joventut

Les entrades per a l'esdeveniment Mostra de Teatre 2019 de L'Hospitalet, con l'obra de Quina Odissea! el pròxim diumenge 16 de juny de 2019 a les 19:00 h tenen un preu de 6 euros + despeses de gestió.

¡No et quedis sense entrades!

 

Could be of your interest...