Event finished

Tickets for RESPOSTA A CARTES IMPERTINENTS

RESPOSTA A CARTES IMPERTINENTS

Additional info

RESPOSTA A CARTES IMPERTINENTS

  • 09 oct 2018
  • Teatre del Raval, Barcelona show map
Event information

TÍTOL

RESPOSTA A CARTES IMPERTINENTS

CIA

LES IMPERTINENTS S.A.

AUTOR

MARTA MOMBLANT

INTÈRPRETS

TERESA URROZ, CRISTINA SERRAT, ASSUMPCIÓ ORTET, ARIADNA DE GUZMÁN, ESMERALDA ELIZALDE I ALICIA MARTEL (música en directe)

DIRECCIÓ

ARIADNA MARTÍ

IDIOMA/DURADA

Català / 1 hora 15 minuts

DATES

Dimarts 9 d’octubre a les 20:30h

SINOPSI 

A partir de l’epistolari “Cartes impertinents” de Maria Aurèlia Capmany, la Marta Momblant fa una dramatúrgia que subtitula “Divertiment autocrític de realitats femenines”. Aquesta dramatúrgia neix de la necessitat de donar continuïtat en el temps als testimonis de dones recollit a les cartes, ara es prova de donar desde l'escena respostes de les dones d'avui.

Sempre un repte parlar d’aquests temes dalt de l’escenari, però creiem encara molt necessari. Tot i que el text inicialment inspirador d’aquest espectacle el va escriure Maria Aurèlia Capmany fa quasi quaranta anys, trobem les mateixes situacions i, malgrat els anys, les sentim i reconeixem en els mateixos contextos, per tant, tot i les lluites i batalles guanyades ens queda camí i ulls per obrir en la societat actual... Creiem que cal ressituar-nos com a dones en el present per avançar com a persones en el futur.

Articular aquest discurs no és fàcil, hi ha molta confusió, moltes vegades, masses... provem de donar resposta. Amb humor, ironia, circ i varietats. Parlem divertidament de la situació de la dona en serio.

Com una necessitat real, des de l’escenari, ha sorgit aquest espectacle.

 

 

 

 

 

Could be of your interest...