Event finished

Tickets for El secret de la Lloll a Igualada

El secret de la Lloll a Igualada

Additional info

El secret de la Lloll a Igualada

  • 25 feb 2018
  • Teatre Municipal l'Ateneu d'Igualada, Igualada show map
Event information

El secret de la Lloll a Igualada

El secret de la Lloll al Teatre Municipal l'Ateneu de Igualada o pròxim diumenge 25 de febrer de 2018 a les 19:00 hores.

Temps era temps... A començament del segle passat, el palau Maldà va tenir un estadant molt especial. Un comte francès que, fascinat per la ciutat de Barcelona, es va instal·lar en aquest palauet del barri Gòtic, que ell va anomenar la seva "barraqueta".

Sibarita de l'art, amant de la música i del teatre, es va enamorar bojament d'una cupletista catalana i, a la barraqueta del senyor comte, van viure un munt de fets curiosos i sorprenents. I aquí, a casa vostra, també. A la vostra vila van viure un episodi apassionant. 

Un conte amb fragàncies de cabaret, un concert teatralitzat, un divertimento musical. Una història romàntica i d'aventures, plena de sorpreses i de bogeries.

Un espectacle fresc i divertit, on la Lloll fa tots els papers de l'auca i desplega l’ofici i l’art, per explicar la història mai no contada del comte i la cupletista.

 

Potser us preguntareu si tot això és ficció. Tal com diu el conte: Potser sí, potser no...

Entrades per El secret de la Lloll a Igualada

Les entrades per El secret e la Lloll al Teatre Municipal l'Ateneu de Igualada o pròxim diumenge 25 de febrer de 2018 a les 19:00 hores tenen un preu desde 15 euros + despenses de gestió.

¡No et quedis sense entrade!

Could be of your interest...