Event finished

Tickets for "Sin avales", obra de teatre benèfica en el CT Barcino

"Sin avales", obra de teatre benèfica en el CT Barcino

Additional info

"Sin avales", obra de teatre benèfica en el CT Barcino

  • From 07 oct to 08 oct
  • Club de Tennis Barcino, Barcelona show map
Event information

En el nostre civilitzat món, quan necessites diners vas al banc i demanes un crèdit. Si no te’l concedeixen te’n tornes cap a casa, capcot, pensant que les coses estan molt malament, que els temps han canviat, que el crèdit no flueix… Però potser avui no.

Potser avui, quan et deneguin el crèdit no te n’aniràs cap a casa amb la cua entre les cames com un xaiet. Potser avui miraràs el director de l’oficina als ulls, posaràs les cartes sobre la taula i li diràs que avui ets tu qui té la paella pel mànec i que si no et dóna els diners penses emprendre mesures de força, mesures realment potents. Res violent, valgui’m déu, això no, però avui, si el senyor director no afluixa els quartos, iniciaràs una acció definitiva que convertirà la seva vida en una catàstrofe.

Amb aquest divertit argument transcorre l'obra "Sin avales" que es desenvolupa en un sol quadre i amb tres actes. Està protagonitzada pels actors Juanjo Pérez-Cela i José Manuel López els quals s'autoanomenen "professionals sense remuneració".

 

Juanjo Pérez-Cela inicia la seva afició teatral amb el TUD (Teatre Universitari Deusto) de la Universitat de Deusto, Bilbao. Continua actuant amb diferents grups teatrals amateurs arribant a formar un grup estable a Barcelona, EDIRA, on, des de 1994, posa en escena obres tan dispars com El Tenorio, L'avar, un somiador per a un poble, La lluerna, El cavaller de les esperons d'or, El Divino impacient, Cyrano, Els extremenys es toquen, L'Alcalde de Zalamea i moltes més. En moltes de les obres actua com Actor i director.

José Manuel López s'inicia en el teatre amb l'TEU de la Facultat de Dret de Barcelona, amb companys com Mario Gas, Emma Cohen, Carlos Trias i Carles Canut. Es reincorpora a Teatre amateur amb EDIRA i amb el grup "Rialles" de Les Corts (Ajuntament de Barcelona). Ha actuat en una infinitat d'obres com Mort d'un viatjant, Vagons de fusta, Assalt nocturn, Rumors, el Bon Doctor i moltes més.

La recaptació de l'obra de teatre anirà destinada a l'ampliació de l'Hospital Alma mater en Gros-Morne, en el qual està treballant juntament amb Mans Unides la congregació Religioses de Jesús-Maria, congregació a la qual pertanyia Isa Solá, missionera catalana destinada a Haití, assassinada a Port-au-Prince el passat 2 de setembre.

Ticketea col·labora assumint el 100% de les despeses de gestió.