Evento terminado

Entradas para T de teatre/ Julio Manrique E.V.A. a L'Hospitalet

T de teatre/ Julio Manrique E.V.A. a L'Hospitalet

Información adicional

T de teatre/ Julio Manrique E.V.A. a L'Hospitalet

  • 24 feb 2018
  • Teatre Joventut - Sala A, Hospitalet de Llobregat (L') mostrar mapa
Información del evento

T de teatre/ Julio Manrique E.V.A. a L'Hospitalet

E.V.A. al Teatre Joventut de L'Hospitalet el pròxim dissable 24 de febrer de 2018 a les 20:00h.

Una comèdia sobre el dolor

El dolor pot prendre mil i una formes, des de la física fins a l’espiritual. Ens ho expliquen les quatre protagonistes d’aquesta peça teatral en forma de comèdia dramàtica.

Amb l’acrònim E.V.A. es coneix l’escala visual analògica del dolor, una línia dividida en deu punts que serveix per mesurar el grau de dolor que experimenta un subjecte determinat. I E.V.A. és, també, el títol d’una comèdia dramàtica amb la qual les T de Teatre ens conviden a reflexionar sobre el dolor. Ens parlen de la poètica que de vegades l’acompanya i ens presenten un catàleg de les diverses formes que adopta a partir de les històries de quatre antigues companyes d’escola: Una actriu que pateix un bloqueig i no pot cantar; una anestesista experta en l’E.V.A. que ha acabat anestesiant els seus sentiments; una mare soltera a punt de deixar marxar del niu la seva filla (l’Eva!), i una agent de la propietat immobiliària que mai no s’ha atrevit a fer les seves pròpies eleccions a la vida.

Les integrants de T de Teatre, que enguany celebren vint-i-cinc anys de trajectòria, són les encarregades de compartir amb el públic els dolors diversos que pateixen aquestes dones.

Espectacle en català.

Entrades per T de teatre/ Julio Manrique E.V.A. a L'Hospitalet

Les entrades per T de teatre / Julio Manrique E.V.A. al Teatre Joventut de L'Hospitalet el pròxim dissable 24 de febrer de 2018 a les 20:00h tenen un preu de 22 euros + despenses de gestió,

¡No et quedis sense entrade!

  

 

 

También podría interesarte...