Event finished

Tickets for TNT - ATALAYA- CDC, Así que pasen cinco años a l'Hospitalet

TNT - ATALAYA- CDC, Así que pasen cinco años a l'Hospitalet

Additional info

TNT - ATALAYA- CDC, Así que pasen cinco años a l'Hospitalet

  • 09 feb 2019
  • Teatre Joventut - Sala A, Hospitalet de Llobregat (L') show map
Event information

TNT - ATALAYA Así que pasen cinco años a L'Hospitalet

L'obra TNT - ATALAYA Así que pasen cinco años passarà per L'Hospitalet el pròxim dissabte 9 de febrer de 2018 a les 20:00 h.

De Federico Garcia Lorca

Direcció, Ricardo Iniesta

Ajudant de direcció, Sario Téllez

Coproducció, Centro Dramático Nacional i Teatre Lliure

 

Intèrprets:

Elena Aliaga, Jerónimno Arenal, Manuel Asensio, Carmen Gallardo, Sílvia Garzón, José Ángel Moreno, Maria Sanz, Raúl Sirio Hiniesta, Raúl Vera

 

(El Mundo. Javier Villán. Madrid): “Es un montaje turbador, antinaturalista por supuesto. Inquietante y fascinador. Cada intérprete es una metáfora lunar. Atalaya es un lenguaje escénico puro, radical”.

Así que pasen cinco años representa algun dels temes bàsics omnipresents a l’obra teatral de Federico Garcia Lorca, com són el temps, l’amor i la mort; i temes tant entrelligats entre si, com la importància dels somnis, la frustració o  el seu propi viatge interior . La narració d’aquesta obra no significa la doble imatge d’aquesta vida, sinó la tensió del seu propi present a través de l’escriptura.

Un jove enamorat , explica a un vell que, per causes que non d’explicar, no es casarà amb la seva estimada... fins que passin cinc anys.

El jove, ésser pur,que només viu i ens fa viure la intimitat dels seus somnis i desitjos. Els altres personatges: el nen mort, el gat mort, el jugador de rugbi, el maniquí, el pallasso, l’arlequí i els jugadors de cartes, són símbols d’apetències, d’idees, de sensacions, de vivències subconscients.

 

Espectacle en castellà

 

Durada: 80 min 

 

Entrades per a TNT - ATALAYA Así que pasen cinco años al Teatre Joventut

Les entrades per l'obra TNT - ATALAYA Así que pasen cinco años a L'Hospitalet tenen un preu de 22€ + despeses de gestió.

¡No et quedis sense entrades!

 

Could be of your interest...