Event finished

Tickets for TEDxLleida 2016

TEDxLleida 2016

Additional info

TEDxLleida 2016

Event information

TEDxLleida és una organització sense ànim de lucre on totes les persones que hi treballem (l'equip, els voluntaris i els ponents) ho fem de manera desinteressada. Per tant, els diners de l'entrada es destinaran íntegrament a sufragar les despeses d'organització.

Un cop tinguis la teva entrada, gaudiràs de tot això:

  • Inici de l'acte és a les 15:30 h. tot i que et recomanem que arribis a les 15:00h per a recollir la teva acreditació i fer el primer networking. A les 15,45h està previst començar puntualment la primera xerrada

 

  • Es molt important que siguis puntual, un cop començat l'acte no es podrà accedir a la sala fins la mitja part. Aproximadament a les 18h.

 

  • Seguidament escoltaràs les primeres 5 xerrades dels nostres ponents. Ja saps qui són, però desconeixes quines idees enriquidores, innovadores, inquietants... compartiran.
  • Després hi haurà un Coffee Break.
  • A continuació, la resta d'oradors faran la seva ponència.
  • Cloenda de l'acte.
  • Un pica-pica a peu dret, on podràs aprofitar per conèixer els ponents, els organitzadors, espònsors, el públic i parlar amb ells. En definitiva, una estona per viure i compartir aquesta experiència única.

També et recordem que l'esdeveniment es faran fotografies i vídeos. Comprant la teva entrada ens autoritzes a poder utilitzar tot aquest material on podries aparèixer tu.

AUTORITZES a la presa i enregistrament d'imatges, veu i continguts que es produeixin en el marc de l'esdeveniment TEDxLleida.

ATORGUES la cessió del dret a reproduir i distribuir total o parcialment aquests materials audiovisuals, fent servir qualsevol procediment i o mitjà (TV, premsa, Internet, mitjans externs, material promocional, publicitat, xarxes socials...), on-line o off-line, amb finalitats educatives i o divulgatives, sense ànim de lucre i sense límit geogràfic, en temps il·limitat

En qualsevol cas es garanteix la protecció al dret a l'honor i a la intimitat, així com la confidencialitat de la informació obtinguda d'acord amb la legislació vigent.

Aquesta autorització és completament gratuïta i et compromets a no reclamar cap compensació, pagament i/o indemnització a canvi de la cessió de drets aquí expressats

Could be of your interest...