Event finished

Tickets for Tom Sawyer Detectiu a Barcelona (Jove Teatre Regina)

Tom Sawyer Detectiu a Barcelona (Jove Teatre Regina)

Additional info

Tom Sawyer Detectiu a Barcelona (Jove Teatre Regina)

Event information

TOM SAWYER DETECTIU al Jove Teatre Regina

TOM SAWYER DETECTIU estarà a Barcelona del 21 d'octubre al 12 de novembre. El concert serà al Jove Teatre Regina a les 17:30 hores.

Tom Sawyer s'acaba de comprar un "kit de detectiu", i ja té ganes d'estrenar-lo. L'ocasió, doncs, és immillorable. Una desaparició inesperada, un assassinat misteriós i un robatori de diamants constitueixen els ingredients bàsics d'aquest còctel intrigant que ens relata Huckleberry Finn, el braç dret de Tom Sawyer, que ens podrà demostrar les seves capacitats detectivesques , jugant amb l'observació, la deducció i la intel·ligència. El mític heroi juvenil ens sorprendrà amb una lògica fora de l'abast de molts adults.

La literatura ens proporciona protagonistes amb una personalitat i transcendència que traspassen els fulls de la novel·la i troben fàcil camí de projecció en el món del cinema i el teatre. Mark Twain va crear molts personatges, però amb les aventures de Tom Sawyer i Huckleberry Finn, ens va regalar dos dels protagonistes més cèlebres de la literatura universal.

Un espectacle de TEATRE MUSICAL on destaquen valors com l'amistat i la justícia i la lluita per esbrinar la veritat sempre, per poder exercir el nostre dret a ser crítics.

Entrades per TOM SAWYER DETECTIU a Barcelona

Les entrades per al concert de TOM SAWYER DETECTIU a Barcelona tenen un preu a partir de 9€. No et quedis sense entrades per aquesta nit única!

sawyer-230718.jpgsawyer2-230817.jpgsawyer3-230817.jpg

Could be of your interest...