Evento terminado

Entradas para Redescobrim les Rambles / Redescubriendo las Ramblas

Redescobrim les Rambles / Redescubriendo las Ramblas

Información adicional

Redescobrim les Rambles / Redescubriendo las Ramblas

Información del evento

Visita guiada Redescobrim les Rambles / Redescubriendo las Ramblas 

Visita guiada a la Rambla el próximo domingo 25 de febrero de 2018 a las 10:00 horas en el Café Zurich de Barcelona.

La Rambla és, sens dubte, el carrer de més anomenada de Barcelona, un carrer que, tot i ser tan popular, ens és força desconegut i amaga històries que molts de nosaltres ni ens imaginem. Durant molt de temps, l'activitat preferida dels barcelonins i barcelonines era passejar Rambla amunt i Rambla avall, per això es va crear fins i tot un verb: ramblejar.

Per celebrar el Dia Internacional del Guia i en el marc del projecte cooperatiu de "Les Rambles", els guies d'AGUICAT (Associació de Guies Habilitats per la Generalitat de Catalunya per un turisme responsable i de qualitat) volem compartir la passió per la nostra professió i acostar aquest espai tan emblemàtic a la ciutadania en un moment en què es fa necessari el seu replantejament. Per això, ens hem sumat al treball de l'equip Km-Zero, formant part dels grups cooperatius ciutadans, des d'on es vol repensar les Rambles des d'una visió integral, física i social construïda amb la diversitat de mirades i cooperació de la comunitat, amb l'objectiu de recuperar-les com a passeig i espai per a la vida ciutadana.

Tot i que la visita és gratuïta, és imprescindible que reserveu la vostra plaça. Els grups seran reduïts, d'un màxim de 20 persones, tots amb aparells de radioguies gentilesa de FABULOR que faciliten la mobilitat dels grups i eviten la contaminació acústica. La visita té una durada aproximada d'1.30 h. Les visites en Català surten de davant del cafè Zurich a les 10:00, 10:30, 11:00 i 11:30. Les visites en Castellà surten del mateix lloc a les 10:15, 10:45, 11:15, 11:45. Degut a l'èxit de públic s'obren places per una nova visita en català a les 12:00 i en castellà a les 12:15.

Gaudireu d'una visita única de la mà dels professionals del sector, una ruta dissenyada exclusivament per a aquest esdeveniment durant la qual us esperen moltes sorpreses.

La Rambla es, sin duda, la calle más emblemática de Barcelona, una calle que, aún siendo tan popular, nos resulta bastante desconocida y esconde historias que muchos de nosotros ni nos imaginamos. Durante mucho tiempo, la actividad favorita de los barceloneses y barcelonesas era pasear Rambla arriba y Rambla abajo, y para ello se creó incluso un verbo: ramblear.

Para celebrar el Día Internacional del Guía y en el marco del proyecto cooperativo de “Les Rambles”, los guías de AGUICAT (Asociación de Guías Habilitados por la Generalitat de Catalunya por un turismo responsable y de calidad) queremos compartir la pasión por nuestra profesión y acercar este espacio tan emblemático a la ciudadanía en un momento en el cual se hace necesario su replanteamiento. Por ello, nos hemos sumado al trabajo del equipo de Km-Zero, formando parte de los grupos cooperativos ciudadanos, desde donde se quiere repensar las Ramblas desde una visión integral, física y social construida con la diversidad de miradas y cooperación de la comunidad, con el objetivo de recuperarlas como paseo y espacio para la vida ciudadana.

Aunque la visita es gratuita, es imprescindible que reservéis vuestra plaza. Los grupos serán reducidos, de un máximo de 20 personas, todos con aparatos de radioguías, gentileza de FABULOR, que facilitan la movilidad de los grupos y evitan la contaminación acústica. La visita tiene una duración aproximada de 1.30 h. Las visitas en Catalán salen de delante del Café Zurich a las 10:00, 10:30, 11:00 y 11:30. Las visitas en Castellano salen del mismo lugar a las 10:15, 10:45, 11:15 y 11:45. Debido al éxito de público se abren plazas para una nueva visita en catalán a las 12:00 y en castellano a las 12:15.

Disfrutarán de una visita única de la mano de profesionales del sector, una ruta diseñada exclusivamente para este evento durante la cual os esperan muchas sorpresas.

 

También podría interesarte...