Tickets for Visita al Mas Miró

Visita al Mas Miró

Additional info

Visita al Mas Miró

  • From 14 dec to 29 dec
  • From €8.00
  • Mas Miró, Mont-roig del Camp show map
Event information

L’obra i l’univers de Joan Miró es van gestar a Mont-roig, en el marc estricte de Mas Miró i de les terres que l’envolten. És allà on el 1911, després d’una depressió, Miró va decidir dedicar-se plenament a la pintura.

Tot es conserva tal com ho va deixar el pintor el 1976, l’últim any que va estar al Mas Miró: la masia, la capella, la bassa on es banyaven i que encara conserva el safareig per rentar la roba, l’antic pou, el galliner, el corral i el taller, l’espai més important. Per primera vegada es pot admirar el primer estudi que Joan Miró es va fer construir tal qual el va deixar la última vegada que hi va treballar, el setembre del 1976.

Mas Miró queda vinculat a la ruta “El paisatge emocional de Miró”, un itinerari per Mont-roig que mostra diversos escenaris, degudament senyalitzats i identificats, que l’artista va pintar, convertint-los en obres mundialment reconegudes. El Mas Miró és l’epicentre d’aquesta visita com un dels escenaris cabdals, que, a més d’estar representat a l’obra “La masia”, té el privilegi d’haver estat casa i taller de l’artista durant tota la seva trajectòria vital i artística.

Aquest recorregut es fa amb el suport d’una audioguia digital, que el visitant es pot emportar i que incorpora la informació de tots els punts visitables amb un fulletó conjunt.