Evento terminado

Entradas para Wax Boogie feat Drew Davies en Barcelona (Sala Jamboree)

Wax Boogie feat Drew Davies en Barcelona (Sala Jamboree)

Información adicional

Wax Boogie feat Drew Davies en Barcelona (Sala Jamboree)

Información del evento

Wax Boogie feat Drew Davies en Barcelona

No te pierdas el concierto de Wax Boogie feat Drew Davies el próximo domingo 3 de junio de 2018 en la Sala Jamboree de Barcelona.

Ster Wax veu, Drew Davies saxo tenor, David Giorcelli piano, Oriol Fontanals contrabaix, Reginald Vilardell bateria.

L’essència, l’ànima de la música negra es transpira a cada nota que interpreten Wax & Boogie, un grup en què destaquen la poderosa veu d’Ster Wax i el piano vertiginós, ple de feeling, de David Giorcelli, acompanyats del groove d’Oriol Fontanals i la solidesa rítmica de Reginald Vilardell. Gràcies a ells reneixen amb renovada força clàssics del rhythm and blues, el boogie woogie, el rock and roll, el swing i el blues texà, com si ens retrobéssim amb l’esperit de Pete Johnson, Albert Ammons, Otis Spann i Big Joe Turner, tots a sobre d’un vell escenari de Kansas City o Chicago, el segle passat. El 2016, aquesta formació fou seleccionada per representar Espanya a l’European Blues Challenge, organitzat a Itàlia, i, després de coincidir en alguns festivals internacionals com el de Lugano a Suïssa, o el de Mont-Dore a França, el grup va establir una bona relació amb el saxofonista Drew Davies, que avui els acompanyarà per donar encara més volada a una sessió d’allò més energètica.

Entradas para Wax Boogie feat Drew Davies en Barcelona (Sala Jamboree)

Las entradas para el concierto de Wax Boogie feat Drew Davies en Barcelona tienen un coste desde 16 euros. Disfruta de la mejor música sobre el escenario del Jamboree Jazz Club.

También podría interesarte...