Event finished

Tickets for I ZUMBA PAS A PAS AMB EL CÀNCER MAMA

I ZUMBA PAS A PAS AMB EL CÀNCER MAMA

Additional info

I ZUMBA PAS A PAS AMB EL CÀNCER MAMA

  • 23 oct 2016
  • Amfiteatre del Parc de la Muntanyeta, Sant Boi del Llobregat show map
Event information

 

I Master class solidària Zumba Pas a Pas amb el Càncer de Mama

Organitzat per l’Associació PAS A PAS amb el càncer de mama

Pàgina web de l'esdeveniment: pasapascm.cat

Data: Diumenge 23 d’octubre de 2016.

Lloc: Amfiteatre del Parc de la Muntanyeta, de Sant Boi de Llobregat.

Obsequi d'una samarreta de l'esdeveniment per a cada participant per cortesía de Turycar Peugeot, fins exhaurir existències.

Queda oberta la “Fila 0” per tots els que volgueu col·laborar, fins diumenge a les 13h.

Sorteig d’una estada de dues nits per a dues persones a Mas Corominola i la disponibilitat d’un cotxe per cortesía de Turycar Peugeot durant l'estada.

Es tracta d’una activitat solidària, oberta a tothom, sense cap límit d’edat, sexe o nacionalitat, amb un caire ludicoesportiu i en cap cas competitiu. L’activitat serà dirigida per dos monitors professionals de l’entitat ALMA I BAILE.

Quan feu la inscripció haureu d'indicar la mida de la samarreta que voleu, aquí teniu com pendre les mides per escollir la talla:

  • Mesura del contorn, 1cm per sota de les mànigues / Mesura del punt més alt de l'espatlla fins al final de la peça.

 

Punts de recollida de samarretes:

- Dies 20-21-22 d’octubre de 10h-13h i de 17h-20h al concessionari TURYCAR (Ctra de la Sta Creu de Calafell, 67, SANT BOI DEL LLOBREGAT)

- Diumenge 23 d’octubre de 2016, de 9:30 h a 10:45h, a: l’Amfiteatre del Parc de la Muntanyeta, de Sant Boi de Llobregat). 

 Organitzat en coordinació amb l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, per mitjà de la Regidoria d'Esports i de la la Salud.

L’Associació PAS A PAS amb el Càncer de Mama té per objectiu principal recollir fons destinats a la investigació contra aquesta malaltia, enguany els fons aniran destinats a l’Estudi molecular en tumors de pacients HER2+ que es du a terme al laboratori del Dr. Aleix Prat a l’Hospital Clínic de Barcelona.

 

Ticketea col·labora assumint el 100% de les despeses de gestió