Evento terminado

Entradas para Alicia al Pais de les Meravelles

Alicia al Pais de les Meravelles

Información adicional

Alicia al Pais de les Meravelles

Información del evento

Alicia al Pais de les Meravelles

El Sr. Carroll i les germanes Liddell pugen a les golfes disposats a passar una estona entretinguda. La germana petita, l’Alícia, li demana al Sr. Carroll que s’inventi un conte per a ella, i ell la complau.

En el conte, una nena, l’Alícia, veu passar un conill ,amb armilla i rellotge, que té molta pressa. L’Alícia el segueix fins al seu cau i apareix en un món subterrani i desconegut, un món capgirat on les coses més estrafolàries són possibles . En el seu passeig per aquest món absurd, troba un seguit d’ estranys personatges : el conill blanc, l’eruga, la granota, el peix, la duquessa, el gat rialler, la llebre, el barreter boig, la reina de cors....

A l’època que va ser publicat, aquest conte fou una veritable innovació. És un conte que presenta situacions absurdes i, a més a més, és una paròdia de la societat i les institucions. La història d’Alícia conté molts ingredients, en el seu llenguatge i les seves situacions, del que més tard es coneixerà com a gènere de l’Absurd.En aquest sentit, Carroll és un autor que s’avança al seu temps.

També fa una cosa inusual en els contes: mostrar-se molt crític amb la societat, a la representa caòtica i sense normes raonables, i amb les institucions, com per exemple la justícia, que no en surten gaire be parades. En la història hi apareixen , entre d’altres coses, l’ansietat temporal que, a vegades, els grans imposen als nens, els dubtes d’identitat que comporta la infància, o la intolerància.

Aconsegueix les teves entrades per Alicia al Pais de les Meravelles.

También podría interesarte...