Evento terminado

Entradas para Bowie Simphonic a l'Auditori Barcelona

Bowie Simphonic a l'Auditori Barcelona

Información adicional

Bowie Simphonic a l'Auditori Barcelona

  • 13 jul 2017
  • 20:30h (CET) Europe/Madrid
  • Desde 30,00 €
Información del evento

Bowie Simphonic a l'Auditori Barcelona

BOWIE SIMPHONIC estarà a Barcelona el pròxim 13 de juliol. El concert serà a L'AUDITORI a les 20:30 hores.

El director i arranjador Evan Ziporyn revisita el que va ser l'últim treball de Bowie i porta al registre simfònic cançons com Lazarus, Blackstar o Girl Loves Me. El concert per a violoncel i orquestra, creat per la revolucionària violoncel·lista Maya Beiser, aprofita la similitud del color sonor del violoncel amb el de la veu humana. Ziporyn és un compositor nord-americà dedicat a la música post-minimalista però amb connexions clares amb la música clàssica, l'avantguarda, les músiques del món i fins i tot el jazz.

David Bowie Is és l’exposició que el Museu del Disseny acull a partir del 25 de maig dedicada a una de les figures més representatives de la música del segle passat, David Bowie.

En el marc de les activitats programes al voltant d’aquesta exposició, el 13 de juliol l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya serà la protagonista del concert Bowie Symphonic, en què reinterpretarà temes de Blackstar, l'últim disc d'una de les veus fonamentals de la música del segle XX.

L'espectacle, estrenat el març passat al Kresge Auditorium de Massatchussets (EUA), estarà protagonitzat per l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya i tindrà com a solista convidada Maya Beiser, una violoncel·lista nord-americana nascuda a Israel que ha revolucionat el món del violoncel amb un repertori eclèctic i d'avantguarda amb el qual ha estat capaç de fer créixer de manera insospitada les possibilitats del seu instrument.

Repertori

D. BOWIE: Space Oddity

D. BOWIE: Blackstar

Blackstar

Tis a Pity She Was a Whore

Lazarus

Sue (or In a Season of Crime)

Girl Loves Me

Dollar Days

I Can't Give Everything Away

INTÈRPRETS I ARTISTES CONVIDATS

ORQUESTRA SIMFÒNICA DE BARCELONA I NACIONAL DE CATALUNYA (OBC)

Evan Ziporyn, director

Maya Beiser, violoncel

Entrades per Bowie Simphonic a l'Auditori Barcelona

Les entrades per al concert de BOWIE SIMPHONIC a Barcelona tenen un preu a partir de €. No et quedis sense entrades per aquesta nit única!

También podría interesarte...