Event finished

Tickets for El cavaller de la rosa

El cavaller de la rosa

Additional info

El cavaller de la rosa

Event information

El cavaller de la rosa

Una colla  de joglars, a la plaça del poble, ens explica l’antiga llegenda del cavaller  Sant Jordi (el cavaller de la rosa) i el drac.

La història ens parla d’un poble que viu en pau i tranquil·litat, fins que apareix un drac terrible que amenaça amb destruir tot el reialme si no s’acompleixen les condicions que ell posa : cada dia li faran arribar una ovella per menjar-se-la.

Però arriba el temps que les ovelles s’acaben i el drac exigeix que li enviïn una persona. Per triar la víctima, fan un sorteig i surt escollida la princesa que, lluny de defugir de l'obligació per de sang reial, accepta el designi decidida, i marxa a l’encontre amb el Drac. 

Però pel camí es troba amb un misteriós cavaller que.....

LA LLEGENDA DE SANT JORDI (El Cavaller de la Rosa) que ens presenta la Companyia La Trepa, és una versió molt allunyada de les paròdies que es veuen arreu pels voltants de Sant Jordi.

Partint de la narració original, és una història que ens parla de la por, la justícia i la llibertat, i, sobretot, del coratge personal que ens ajuda a acarar les situacions més adverses. Una obra que ens parla de plantar cara a tots els dracs que corren pel món, que són molts i de moltes menes.

Sant Jordi representa la lluita contra la injustícia, tingui la forma que tingui, una lluita incansable contra la por.Perquè viure amb por, pot fer desaparèixer un poble sencer i no ens permet seguir endavant fins no que aconseguim vèncer-la.

Aconsegueix les teves entrades per El cavaller de la rosa.

Could be of your interest...