Evento terminado

Entradas para Els tres porquets

Els tres porquets

Información adicional

Els tres porquets

Información del evento

Els tres porquets

Una nit la mare porqueta explica el conte de "Els tres porquets” als seus fills abans d’anar a dormir. De sobte , els nostres protagonistes es desperten en una clariana del bosc, lluny de la granja i de la seva mare. En aquell paratge aniran apareixent uns personatges singulars , molt coneguts per a ells : El Príncep de la Ventafocs, la Caputxeta Vermella, la madrastra de la Blancaneus i una parella estrafolària que els hi vendrà una casa de palla, una de fusta i una de maons.

Tot sembla anar bé fins que apareix el llop. Aquest farà exactament allò que la mare els hi havia explicat : bufarà ben fort i ensorrarà les cases de palla i de fusta. Afortunadament podran amagar-se a la caseta de maons. Però com podran desfer-se del terrible llop?

Hem apropat el conte al nen actual. Els protagonistes són dos porquets i una porqueta. Per fer-lo més amè i atractiu, hi surten un seguit de personatges d’altres contes, que participen en la història. 

La diversitat de personatges fa que l’espectacle estigui ple de sorpreses i sigui molt més entretingut.Una divertida versió del conte popular per a petits i grans, amb nous personatges, cançons originals i moltes sorpreses.

Aconsegueix les teves entrades per Els tres porquets.

También podría interesarte...