Evento terminado

Entradas para Entradas para el partido Catalunya-Euskadi

Entradas para el partido Catalunya-Euskadi

Información adicional

Entradas para el partido Catalunya-Euskadi

Información del evento

Entradas para el partido Catalunya-Euskadi

Catalunya i Euskadi es tornaran a veure les cares. Serà aquest proper 26 de desembre, al Camp Nou, a Barcelona, en el tradicional partit de la selecció catalana per Nadal. Un partit que servirà per commemorar el primer enfrontament entre les dues seleccions, que es va disputar el 3 de gener de 1915.

El primer Euskadi-Catalunya es va jugar el 1915 a San Mamés davant de 6 mil espectadors, i l’últim partit entre aquestes dues seleccions es va viure l’any passat al nou camp de San Mamés davant de 40 mil persones. El resultat final del primer partit va ser de 6 a 1 favorable a Euskadi, amb 4 gols del mític Pichichi, mentre que el gol de Catalunya el va marcar Armet. El 2014 la Selecció Catalana va marxar de Bilbao amb un empat a 1, amb gols d’Aduriz pels bascos i Sergio García per la part catalana.

Les seleccions femenines d’ambdues federacions també es veuran les cares per segona vegada consecutiva. En el partit d’anada a Barakaldo, el resultat va ser d’empat a 1 amb gols d’Olga García i de la basca María Díaz. Enguany, Catalunya i l’Euskal Selekzioa femenina jugaran al Miniestadi.


Catalunya y Euskadi volverán a verse las caras. Será este próximo 26 de diciembre, en el Camp Nou, en Barcelona, en el tradicional partido de la selección catalana por Navidad. Un partido que servirá para conmemorar el primer enfrentamiento entre las dos selecciones, que se disputó el 3 de enero de 1915.

El primer Euskadi-Catalunya se jugó en 1915 en San Mamés delante de 6 mil espectadores, y el último partido entre estas dos selecciones se vivió el año pasado en el nuevo campo de San Mamés delante de 40 mil personas. El resultado final del primer partido fue de 6 a 1 favorable a Euskadi, con 4 goles del mítico Pichichi, mientras que el gol de Catalunya lo marcó Armet. En 2014 la Selección Catalana se fue de Bilbao con un empate a 1, con goles de Aduriz para los vascos y Sergio García por la parte catalana.

Las selecciones femeninas de las dos federaciones también se verán las caras por segunda vez consecutiva. En el partido de ida en Barakaldo, el resultado fue de empate a 1 con goles de Olga García y de la vasca María Díaz. Este año, Catalunya y la Euskal Selekzioa femenina jugaran en el Miniestadi.


cartel.JPG

También podría interesarte...