Evento terminado

Entradas para La millor carta als Reis en Barcelona (Jove Teatre Regina)

La millor carta als Reis en Barcelona (Jove Teatre Regina)

Información adicional

La millor carta als Reis en Barcelona (Jove Teatre Regina)

Información del evento

La millor carta als Reis - Jove Teatre Regina

Arriben les Festes Nadalenques. En Jan Bon Jan ha passat un any sencer aprenent i preparant-se per fer realitat una de les seves màximes il·lusions: ser patge i carter del Reis Mags.

El que més desitja és poder lliurar a Ses Majestats la millor de totes les cartes  que els hi adrecin. Una carta que sigui especial, única. En la seva recerca, en Jan descobrirà que cada nen és un món, que hi ha moltes menes de cartes i que totes són la millor perquè cada una d’elles guarda dintre seu el que no hauríem de perdre mai, el mateix que mou al Jan: La il·lusió. 

En el seu recorregut ens passeja per diferents situacions que ens dibuixen nens i nenes molt diferents, amb necessitats molt diferents, que volen veure fer realitat el seu somni la Nit de Reis.

La Companyia la Trepa, torna com cada Nadal, però aquest cop amb un muntatge nou sota el braç .

"La millor carta als Reis” està confegida per un reguitzell de petites històries particulars encastades en un tronc principal, l’aventura d’en Jan Bon Jan, i situades  en unes dates molt concretes : les Festes Nadalenques i la màgica Nit de Reis. El fet de situar l’acció en la recerca de la "millor carta als Reis” ens permet poder treballar un ampli ventall d’aspectes i valors presents en el desenvolupament dels infants, com el propi "Esperit Nadalenc" que ens predisposa a la conciliació, la bona voluntat i la solidaritat.

També hi trobem reflectits aspectes molt habituals en el món infantil que ens permeten reflexions a diferents nivells sobre la generositat, l’egoisme, la satisfacció de compartir, la discriminació, la gelosia, les joguines sexistes i tecnològiques, la reivindicació de la imaginació en el joc, però, sobretot, l’absoluta necessitat de mantenir sempre viva la il·lusió com una riquesa pròpia i col·lectiva.

Aconsegueix les teves entrades per La millor carta als Reis.

También podría interesarte...