Evento terminado

Entradas para La rateta que fregava amb motxo l'escaleta al Teatre Regina

La rateta que fregava amb motxo l'escaleta al Teatre Regina

Información adicional

La rateta que fregava amb motxo l'escaleta al Teatre Regina

Información del evento

Entrades per a La rateta que fregava amb motxo l'escaleta al Teatre Regina

  • Dates: fins al 12 de juny
  • Hores: 17:30
  • Lloc: Teatra Regina
  • Preu: fins 9 euros 

Teatre infantil fins al 12 de juny

La rateta, que és molt presumida, es troba una moneda d’or i després de pensar-s’ho molta estona es compra un llacet de color rosa per posar-se’l a la cua. Aquest nou element la farà irresistible per tots els animals de la granja i tots voldran casar-se amb ella. 

Així doncs l’ànec, el gall, el porc o fins i tot l’ase provaran sort. Però ella sempre els rebutjarà per culpa de l’estridència de les seves veus. Fins que un gat amb males intencions la seduirà amb la seva veu melodiosa i després del casament se la cruspirà.

A la nostra versió els encarregats de escenificar el conte són tres clowns que interpretaran els diferents animals: el teatre dins del teatre.

En Pitu és un pallasso que no parla, mitjançant la mímica, sons guturals, alguns aparells sonors o l’ajuda dels altres dos (a estones faran de traductors simultanis) aconseguirà comunicar-se i per tant farà entenedor el seu discurs.

El personatge d’en Roc, el més donat a crear gags còmics, és egocèntric i li agrada tenir el protagonisme en tot moment. Per això hi ha moments que no seguirà el guió, boicotejarà l’exposició del conte i provocarà situacions originals i completament diferents a les que la gent coneix.

El clown que dóna vida a la rateta, la Tina, presumida però organitzada, és la que intentarà posar ordre quan en Roc, de manera fortuïta o voluntària, creï el caos a l’escenari. La mateixa Tina no estarà d’acord amb l’acabament del conte, el gat es menja la rateta, i demanarà la participació del públic ( algun nen farà d’autor) i donarà un final alternatiu més adient i favorable per la protagonista. Ells improvisaran les propostes. 

Però al final, la rateta decidirà no casar-se i fer-se actriu per anar de poble en poble representant la seva història i fent amics.

rateta

rateta

También podría interesarte...