Evento terminado

Entradas para Sota teràpia a Barcelona (Teatre Borràs)

Sota teràpia a Barcelona (Teatre Borràs)

Información adicional

Sota teràpia a Barcelona (Teatre Borràs)

Información del evento

¿No encuentras tu evento? Conoce toda la cartelera de Teatro en Barcelona.

L'obra de teatre Sota teràpia pare al Teatre Borràs

L'obra de teatre Sota teràpia arriba al Teatre Borràs del 19 de octubre al 19 de marzo, amb passis a diverses hores. 

En una nit de divendres tres parelles són convidades a participar d'una particular i relaxada sessió de teràpia: un intercanvi d'experiències personals, de desitjos, de somnis i frustracions. 

Aparentment res massa extraordinari. Però algú està absent en aquest experiment: la sessió aquest cop es desenvoluparà sense la tutela de la professional i la portaran a terme els mateixos pacients.

A poc a poc una maquinària impensada s'engegarà i desencadenarà confessions, reclams, veritats i mentides en un camí desenfrenat. Un desenfrenament difícil de detenir quan s'engega. 

En aquest espai concebut especialment per a aquesta tasca, els sis jugadors se sentiran aleshores impulsats a desplegar moviments, a actuar cadascun el seu joc ocult.

I el que es revelarà serà una forma inexorable i necessària per expressar el que estava vetllat; trencar amb l´ordenament de comportament social. Els codis i els aparellaments que havien funcionat fins avui ja no serveixen. I així sortirà a la llum una altra veritat.

Entrades per a Sota teràpia pare a Barcelona 

Les entrades per El bon pare tenen un cost des de 20 euros. No et quedis sense entrada.

También podría interesarte...