Evento terminado

Entradas para Una visita espacial

Una visita espacial

Información adicional

Una visita espacial

Información del evento

Una visita espacial

La història comença poca estona abans que comenci l’obra de teatre "Hansel i Gretel”, que la classe de la Paula i el Martí han anat a veure al Jove Teatre Regina de Barcelona. Els dos nens es disposen a anar cap als seus seients quan, de sobte, una nau espacial aterra al mig de l’escenari.

Els dos nens coneixen els divertits personatges que tripulen la nau. I comparteixen amb ells les diferències entre el seu planeta i el nostre, explicant- los com són els racons de la ciutat de Barcelona. Els extraterrestres tenen problemes amb la seva nau per poder tornar al seu planeta. Demanaran ajuda a en Martí i la Paula, així com als nens que han assistit al teatre, per arreglar la nau....Ho aconseguiran?

"Una visita espacial" centra la seva història i la seva acció al voltant de la ciutat de Barcelona. El Martí i la Paula són els encarregats d’explicar als extraterrestres, en quin tipus de planeta i ciutat han aterrat, així com els seus indrets més emblemàtics, com el Parc Güell, el Zoo de Barcelona, la Pedrera, La sagrada Família, el Passeig de Gràcia, les Rambles de les Flors...... 

Però els autèntics protagonistes de la nostra història no son humans , sinó "muppets”! Aquests "peculiars" actors han estat construïts per les mans de  professionals de titelles de gran format, que han fet entre d'altres, el show "Los Lunnis", amb tots els caràcters que els personatges requereixen.

La interacció entre els actors-titella i els dos protagonistes dóna relleu a un món de diferències . L’ amistat , el respecte, la curiositat, les ganes per conèixer coses noves s’instal·len entre els protagonistes.

Aconsegueix les teves entrades per Una visita espacial.

También podría interesarte...