we use our own and third party cookies to offer a better service and to show ads based on your browsing habits. If you continue browsing, we ask that you accept their use. You can get more information in our Cookies Policy

the online sale is closed

Taller "Cuina la teva idea amb linktoStart"

Emprenc? ...

... No emprenc? Emprenc? No Emprenc? Quina decisió més difícil! Moltíssimes vegades només falta l'última empenta que ens impulsi a la piscina i ens faci continuar amb força. Aquest és l'objectiu d'aquest taller: reflexionar sobre les implicacions de l'emprendre i donar eines per facilitar aquest camí dur i apassionant. Després de fer-lo tindràs moltes més ganes i eines per tirar endavant amb la teva idea per a canviar el món.

Hi puc anar?

Tant si ets emprenedor en estadis inicials com si tens una o moltes idees al cap que vols portar a la pràctica, aquest taller és per a tu. T'ajudarem a fer realitat els teus somnis.

En què consisteix?

Et presentem com linktoStart et pot ajudar. Veurem una eina, el model de negoci, per ajudar a emprendre i a monetitzar aquesta idea. Ho farem amb un cas pràctic i ben conegut del món d'internet.

Compartim experiències i t'expliquem què necessites per crear una empresa.

Ajustem la definició del model de negoci en petits grups.

En definitiva, aportem energia emprenedora perquè tiris endavant!

why purchase tickets at ticketea?

  • it's safe: buying is 100% safe, don't miss out on your ticket
  • save money: benefit from our best prices and discounts
  • it's easy: print your tickets at home or save them on your smartphone

we take making your life easier and happier very seriously :)