Event finished

Tickets for NIT DE CIRC :: Premis Zirkòlika 2013

NIT DE CIRC :: Premis Zirkòlika 2013

Additional info

NIT DE CIRC :: Premis Zirkòlika 2013

  • 17 dec 2013
  • From €0.00
  • Carpa del Circo Raluy, Barcelona show map
Event information

            (castellano más abajo)     

NIT DE CIRC - Espectacle de Circ dels Premis Zirkòlika de Circ de Catalunya 2013

Dimarts, 17 de desembre de 2013 a les 20 hores (obertura de portes 19:30 H.)

Carpa del Circ Raluy, Moll de la Fusta, Barcelona

  • Un espectacle de circ amb una selecció dels millors artistes catalans !
  • Un lliurament de premis !
  • Un sopar amb beguda per tots el assistents !

Preus: 20€ Tribuna A (vista frontal) / 15€ Tribuna B (vista lateral) / 30€ Butaques preferents / 50€ Llotges - (seients no numerats). Espectacle recomanat per joves a partir de 18 anys.  El preu de l'entrada inclou aperitiu-sopar i beguda. Conservar l'entrada fins el final. 

Duració aproximada: lliurament de premis (30 minuts) - espectacle de circ (90 minuts). 

Descripció de l'espectacle: La Nit de Circ combina espectacle amb música en directe, lliurament de premis i una festa amb sopar i beguda inclosa. L’espectacle està dirigit per Jordi Purtí i comptarà amb una selecció dels millors artistes del circ català. El pallasso Marcel Gros farà de mestre de cerimònies acompanyat del trio musical Las Divinas. Humor, acrobàcia i música en directe per fer una nit de circ única i irrepetible. Un espectacle de dos hores de duració que finalitzarà amb un sopar a peu dret amb beguda per tot el públic assistent.

    En exclusiva i en directe l’artista Jesse provarà a batre el rècord guiness mundial realitzant la bandera humana durant més d’un minut, el record actual el té un xinés amb 1 minut i sis segons. Per l’edició d’enguany també tindrem l’actuació d’artistes d’aquí que actualment treballen al cabaret Palazzo de Berlín: el Duo acrobàtic Laos i Mr. Dyvinetz amb la roda Cyr. Entre els artistes premiats l’any passat comptarem amb la companyia Psirc i Zirkus Frak. I com no, sempre sorprendrem al públic amb artistes convidats!  L’espectacle de la Nit de Circ es celebrarà per quart any consecutiu a la carpa del Circ Raluy instal·lada al Port Vell de Barcelona.

Més informació i entrades: 699388866 o al mail:  nitdecirc@gmail.com

Informació del premis: www.zirkolika.com/premiscirccatalunya/

 

NOCHE DE CIRCO - Espectáculo de Circo de los Premios Zirkòlika de Circo de Cataluña 2013

Martes, 17 de diciembre de 2013 a las 20 horas ( apertura de puertas 19:30 H. )

Carpa del Circo Raluy , Moll de la Fusta, Barcelona

- Un espectáculo de circo con una selección de los mejores artistas catalanes !

- Una entrega de premios !

- Una cena con bebida para todos los asistentes !

Precios: 20 € Tribuna A ( vista frontal ) / 15 € Tribuna B (vista lateral ) / 30 € Sillones preferentes / 50 € Palcos - ( asientos no numerados ) . Espectáculo recomendado para jóvenes a partir de 18 años . El precio de la entrada incluye aperitivo - cena y bebida . Conservar la entrada hasta el final.

Duración aproximada: entrega de premios ( 30 minutos ) - espectáculo de circo (90 minutos ) .

Descripción del espectáculo : La Noche de Circo combina espectáculo con música en directo , entrega de premios y una fiesta con cena y bebida incluida . El espectáculo está dirigido por Jordi Purtí y contará con una selección de los mejores artistas del circo catalán . El payaso Marcel Gros hará de maestro de ceremonias acompañado del trío musical Las Divinas. Humor , acrobacia y música en directo para hacer una noche de circo única e irrepetible . Un espectáculo de dos horas de duración que finalizará con una cena de pie con bebida para todo el público asistente .

    En exclusiva y en directo del artista Jesse probará a batir el récord guiness mundial realizando la bandera humana durante más de un minuto , el record actual lo tiene un chino con 1 minuto y seis segundos. Para la edición de este año también tendremos la actuación de artistas de aquí que actualmente trabajan en el cabaret Palazzo de Berlín: el Duo acrobático Laos y Mr. Dyvinetz con la rueda Cyr . Entre los artistas premiados el año pasado contaremos con la compañía Psirc y Zirkus Frak . Y como no , siempre sorprenderemos al público con ¡artistas invitados! El espectáculo de la Noche de Circo se celebrará por cuarto año consecutivo en la carpa del Circo Raluy instalada en el Port Vell de Barcelona .

Más información y entradas : 699388866 o por mail : nitdecirc@gmail.com

Información del premios: www.zirkolika.com/premiscirccatalunya/

Could be of your interest...