Event finished

Tickets for Pippi Langstrump

Pippi Langstrump

Additional info

Pippi Langstrump

Event information

Del 21 de Març al 3 d’Abril

Dissabtes 18 h. Diumenges 12 h.

Diumenge 29 març a les 18h.

Horaris especial Setmana Santa : Dies 30,31 Març  1 -2 i 3 Abril a les 18 h.

  

 COMPANYIA LAZZIGAGS

 

 “ PIPPI LANGSTRUMP”

 

D’ Astrid Lingren

Música original de Georg Riedel

Direcció de Teresa Devant

 

SINOPSI

Pippi Langstrump és una nena de 9 anys que viu sola, amb l’única companyia de dos animals: un cavall i un mico, anomenat Sr.Nilsson. Ella parla sovint de la seva mare que l’està veient des del cel, i del seu pare, que és un pirata que viu als mars del Sud, i que un dia ha de venir a buscar-la. Pippi és independent, caòtica i amb una gran imaginació.

Té dos grans amics, Tommy i Annika, i amb ells viu les seves aventures: La visita a l’escola, on Tommy i Annika hi assisteixen regularment; l’escapada d’uns lladres que pretenen prendre-li les monedes d’or que Pippi guarda; o els tripijocs amb una assistenta social i amb un parell de policies força babaus. L’ assistenta con aconseguirà que Pippi canviï la seva independència per la “seguretat” d’una institució els policies tampoc no se’n sortiran quan pretenguin que la noia respecti escrupolosament la llei.

Finalment apareix el seu pare, al front d’un vaixell i li proposa salpar amb ell i la seva tripulació

 

L’ESPECTACLE

Pippi Langstrump, ha esdevingut amb els anys, un personatge clàssic dintre del món de la literatura infantil. I el mèrit, no està tant en l’estil literari conreat per Astrid Lindgren, la seva autora, sinó en l’encert a l’hora de crear una protagonista absolutament identificable i dotada d’una grandíssima personalitat.

Pippi “representa una força incontenible que, al somni per la llibertat s'hi afegeix la voluntat per a revelar-se contra el món adult”.  

Pippi és sobretot, una nena noble. Es revela contra les injustícies, els autoritarismes, i les imposicions arbitràires que venen, normalment, del món dels adults. Ella es questiona les coses, busca explicacions a tot l’inexplecable, i només s’acull a les excentricitats, quan és incapaç de combatre allò que no entén.

Pippi és amiga dels seus amics, de les seves mascotes, i fins sent compassió pels lladres, a qui dóna propina (després d’haver-los posat en evidència) perquè no marxin de buit de casa seva. 

 

 

Could be of your interest...