Event finished

Tickets for Rippers Presenta "Fire Tractaät" al Sidecar de Barcelona + FP+DJ Wences Aparicio

Rippers Presenta "Fire Tractaät" al Sidecar de Barcelona + FP+DJ Wences Aparicio

Additional info

Rippers Presenta "Fire Tractaät" al Sidecar de Barcelona + FP+DJ Wences Aparicio

  • 19 oct 2012
  • From €0.00
  • Sidecar, Barcelona show map
Event information
BCore Disc Presenta:
Divendres 19 Octubre 2012 a partir de les 21:30h al Sidecar de Barcelona

presentació oficial de "Fire Tractaät" cinquè disc de RIPPERS!!!

RIPPERS + FP + DJ WENCES APARICIO

Si, si!! dos invitats de luxe per la presentació de RIPPERS, FP obriràn el concert i DJ Wences Aparicio el tancarà amb la seva seció de "Hittets!

Al dia següent les dues bandes estaràn a la Jazz Cava de Vic!

RIPPERS
Presentar a Rippers seria casi una falta de respeto. Después de diecisiete años en activo, algunos singles de culto y cinco largos memorables, si alguien no conoce la banda de los hermanos Teichenné, será que, definitivamente, no le interesa el punkrock estatal.

En estas casi dos décadas la evolución musical, Rippers han recorrido, sin prisa pero sin pausa, la senda que lleva de la luz a la oscuridad. Tras un single y un largo con un estilo más cercano a bandas como New Bomb Turks o Social Distorsion, fue en el 1999, con el 7” Xafacaps -a dia de hoy una pieza de coleccionista- y el posterior No mört (2001), cuando sentaron las bases del sonido que iba a caracterizar a Rippers. A partir de ahí todo se fue oscureciendo paulatinamente, la voz se envenenó y las guitarras se fueron volviendo opacas, así comenzaron un viaje que, disco tras disco, sorprende y asusta a partes iguales. En 2004, con la incorporación de Manel Lucio como segundo guitarra y la publicación de Invërtebrat, parecía que su sonido no podía aumentar en densidad y potencia, pero el posterior Nomelec’s Revenge (2006) demostró todo lo contrario. Ambos discos fueron producidos por Santi Garcia en Ultramarinos, y consolidaron a los Rippers como una de las bandas de punk rock más potentes y coléricas que jamás hayan pisado un escenario, siendo alabados por la crítica dentro y fuera del estado.

Ya en 2009, una década después de haber dado el primer vuelco a su sonido con Xafacaps, Rippers dieron otro paso hacia delante publicando Seeds of the New Dawn, un disco gravado y producido por ellos mismos que combinaba la oscuridad habitual de la banda con una madurez compositiva y una elegancia renovadora.

Este 2012, tras un pequeño cambio de formación que ha llevado a Marc Morell a la bateria, Rippers publican Fire Träctat, editado por BCore, consiguiendo, una vez más, ofrecernos su mejor disco hasta la fecha.


FP
FP comença a existir l’estiu del 2005. Scavenge s’acaben de separar i en Jordi te moltes ganes de fer un grup de punkrock. En Joan fa temps que ho desitja en secret i en Ramon, cansat de fer hardcore, vol fer realitat un somni d’adolescència. En Xuri simplement entra en la equació perquè es el millor baixista del món (si no us ho creieu pregunteu-li).

A partir d’aquí tot va rodat. Assajar. Tocar. Assajar. Tocar. Fer cançons que ens agradin. De tant en tant pujar un parell de dies al nord. Editar una demo. Assajar. Tocar. Discussions internes de les que sempre sortim més cohesionats. Tornar a Assajar.

El 2007 ens enfilem al carro del Tripartit Invertit i fem tot el possible per posar Catalunya de potes enlaire amb El Mal ja esta fet i els Surfin’ Sirles. Vivim junts algunes de les millors nits de les nostres vides. Toquem molt, riem més. Deixem com a testament un split CD, vuit fanzines i un mal de ventre que arrossegarem sempre més.

El 2008, encara dolguts per la mort del Tripartit Invertit i la separació de El Mal, editem “Ciment”, el nostre primer llarg. Un disc de punk conceptual sobre la fi del món i les conseqüències robotitzants del progrés. Ningú li fa el més mínim cas. Seguim tocant. Assajant. Fent cançons que ens la posin dura. Discutint. Emborratxant-nos junts i enfortint la nostra amistat. També gravem 4 cançons a Sant Feliu de Codines.

El 2009 editem les 4 cançons gravades a Codines en un 12” a 45 r.p.m. compartit amb TCN i dedicat al nostre amic Pepdelaguixa. Seguim assajant. Guitarrejant per aquí n’enllà. Escrivint. Composant. Tocant amb grans bandes i amb bandes de merda. Amb amics i amb desconeguts. Seguint el camí que nosaltres mateixos decidim en cada moment i preparant el segon llarg.

A la primavera del 2010 desapareixem una setmana per gravar el segon LP. Ens el produim, gravem i mesclem nosaltres mateixos, amb els mals de cap i la il·lusió que això comporta. El disc surt a la tardor i comencem a tocar-lo amb moltes ganes. En diem "Pedres contra Planetes".

http://www.myspace.com/fillsdelaplana


DJ WENCES APARICIO
En Lluís Wenceslau Aparicio Paytubí és grafista, veí de les Rambles de Sant Josep de Barcelona i escorpí.
Forma part de l'escuderia BCore desde mitjans dels noranta quan capitanejava l'inquietíssim grup de pre-post-rock Shanty Rd i domina l'underground americà d'aquells anys amb soltura i precisió. I és que ell va ser-hi.
Ho ha demostrat dedicant-se quasi una década a tocar el baix a Nueva Vulcano, voltant per mig món a mig camí entre la melodia i el sorollot i sempre en busca i a servei del Hit.

Lluís Wenceslau Aparicio Paytubí es grafista, vecino de la Rambla de Sant Josep de Barcelona y escorpión.
Forma parte de la escuderia BCore desde mediados de los noventa cuando capitaneaba el inquietísimo grupo de pre-post-rock Shanty Rd y domina el underground americano de aquellos años con la soltura y la precisión del que estuvo allí.
Lo ha demostrado dedicándose casi una década a tocar el bajo en Nueva Vulcano, merodeando por medio mundo, a medio camino entre la melodía y el estruendo y siempre en busca y a servicio del Hit.

Could be of your interest...