Event finished

Tickets for Sessió benèfica Corteo (Cirque du Soleil i Fundació Adsis)

Sessió benèfica Corteo (Cirque du Soleil i Fundació Adsis)

Additional info

Sessió benèfica Corteo (Cirque du Soleil i Fundació Adsis)

  • 02 mar 2012
  • From €0.00
  • Plataforma Zoo Marí, Barcelona show map
Event information

Entrades Cirque Du Soleil - Espectacle Corteo

Sessió benèfica Corteo (Cirque du Soleil i Fundació Adsis) 2 de març 22h a Barcelona 

El Cirque du Soleil col·labora de nou amb Fundació Adsis, cedint-nos 400 entrades* contribuint així als programes de formació i inserció sociolaboral amb joves que tenim a Barcelona. Adquireix ara la teva entrada!

 

 + info sobre la Sessió Benèfica aquí

Quan: Divendres, 2 de març a les 22:00h. Zoo Marí
On: A Barcelona, sota la Carpa Blanca, Plataforma 
Preu entrades: Les entrades están agrupades per sectors.
Sessió benèfica Corteo (Cirque du Soleil i Fundació Adsis)

 

1ª Categoria (90€)*. Zona Blava
2ª Categoria (70€)*. Zona Verda

* El 100% del preu de les entrades anirà destinat als programes d'inserció sociolaboral amb joves que duu a terme la Fundació Adsis a Barcelona.

 
Per seleccionar el teu seient truca al 902.367.665 i pregunta per Dani (Responsable de la Campanya) de 9 a 13h de dilluns a divendres (excepte festius). Ell et dirà els seients i files disponibles. Una vegada realitzada la compra, la organització li enviarà les entrades al seu correu electrònic en el termini màxim d'una setmana.


 

 

 

 

SOBRE L'ESPECTACLE

Corteo, “seguici” en italià, és una desfilada plena d'alegria, una processó festiva producte de la imaginació d'un pallasso. L'espectacle combina la passió dels actors amb l'elegància i la força dels acròbates perquè els espectadors se submergeixin en un món teatral i misteriós, en algun lloc entre el cel i la terraque barreja la diversió, la comèdia i l'espontaneïtat.

El pallasso representa el seu propi funeral, que se celebra en un ambient carnavalesc, mentre uns àngels de la guarda vigilen en silenci

A través d'una barreja del gran i el petit, el ridícul i el tràgic, de la màgia de la perfecció i l'encant de la imperfecciól'espectacle posa de manifest la força i la debilitat del pallassoaixí com la seva saviesa i la seva delicadesa per il·lustrar aquesta porció d'humanitat que resideix en tots nosaltres. La música, lírica múrria successivament, porta a tall o a través d'una celebració atemporal en la qual la il·lusió es burla de la realitat.

+ info sobre l'espectacle aquí

Si no pots venir, però vols fer una contribució, aquest és el número de compte: 2100 3145 75 2200112049 

Gràcies i fins ben aviat!

L'equip de Fundació Adsis

El comprador de les entrades autoritza espressament la inclusió de les seves dades personals a un fitxer confidencial i exclusiu de Fundació Adsis. La finalitat del mateix és, apart d’observar les corresponents obligacions legals, enviar-li informació periòdica i puntual d’activitats, convidar-lo a jornades i esdeveniments, així com sol·licitar la seva col·laboració, sempre referit a la Fundació Adsis i altres entitats relacionades. D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos a la Llei, escribint a Fundació Adsis, C/ Princesa, 19 Pral. 08003, Barcelona. T 902 367 665 – www.fundacionadsis.org