Event finished

Tickets for Say it Loud 2014: Speech Debelle // Izah

Say it Loud 2014: Speech Debelle // Izah

Additional info

Say it Loud 2014: Speech Debelle // Izah

  • 24 oct 2014
  • From €0.00
  • Centre Cultural La Farinera, Barcelona show map
Event information

Speech Debelle (Londres - HipHop / Soul)

Amb un debut espectacular, Speech Debelle ha editat de moment dos àlbums Speech Therapy i Freedom of Speech que són testimoni de la qualitat d'aquesta rapera anglesa. Amb una veu i un flow molt particulars, la seva actuació al Say it Loud és una ocasió única per veure-la, ja que no s'acostuma a prodigar en directes. Artista amb un fort compromís social, el seu currículum compta amb col·laboracions com les de Bonobo o Roots Manuva que l'han portat a moure’s en registres que van des del Soul fins al Rap més pur.  Acollida per dos dels més prestigiosos segells britànics (Ninja Tune i Big Dada) són molts els que esperen la tercera referència d' Speech Debelle.

Izah (Barcelona -RnB / Soul)

Izah és una jove artista barcelonina nascuda a Manchester que després d’anys a l’escena musical underground de la ciutat, per fi ha llençat el seu primer treball, un treball que suma Jazz, R&B i l’anima del Soul, amb un so proper, sensible, però amb el caràcter que dona haver-lo treballat des del carrer, un treball que entre d'altres, l'ha portat a telonejar a Aloe Blacc en el seu darrer concert al Palau de la Música.

 

IzahBlues és el nom d'aquest EP amb el que ha recollit elogis dins i fora, que la confirmen com una de les veus més prometedores del R&B i el Soul en castellà.